Featherbikes kortingscode

Featherbikes kortingscode

Featherbikes kortingscode Fietsen is een ideale sport om de conditie goed te onderhouden. Daarnaast kun je genieten van de natuur en het prachtige uitzicht. Fietsen kan ook heel gezellig zijn in een groepje, of bijvoorbeeld met je partner. De conditie zal verbeteren en je bent zeer gezond bezig. Natuurlijk zijn er meerdere soorten fietsen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een mountainbike of racefiets. Deze fietsen zijn echt voor de sport.

Featherbikes.nl
Featherbikes.nl is een website die alles heeft op het gebied van fietsen. Alle dingen die je kunt bedenken die horen bij fietsen, zul je vinden bij featherbikes.nl. Deze website heeft een zeer groot assortiment. Ook als je een iets zoekt voor een bepaalde fiets, is de kans groot dat je het hier zult vinden.

Je kunt als eerst een categorie kiezen. De genoemde categorieën op deze website zijn bijvoorbeeld de racefiets, de mountainbike, fietskleding, voeding & verzorging, gereedschap & onderhoud en ten slotte accessoires. Daarnaast heeft elke categorie vele subcategorieën. Bij de racefiets heb je bijvoorbeeld binnenbanden, buitenbanden, kabels en nog veel meer. Deze subcategorieën zorgen ervoor dat je altijd zal vinden naar waar je op zoek bent. Eigenlijk alles wat je maar nodig hebt voor jouw fiets, kun je hier gemakkelijk bestellen.

Bestellen en betalen
Je kunt ervoor kiezen om te betalen met iDeal of creditcard. Binnen België kun je ook betalen met mister cash. Ook vooruit betalen en aan de deur betalen is mogelijk. Met aan de deur wordt bedoeld dat je betaald zodra je bestelling wordt afgeleverd. Zorg op dat moment dat je het bedrag contant hebt.

Jouw bestelling zal binnen 2 tot 3 werkdagen bij jou thuis worden afgeleverd. Alle zendingen binnen Nederland worden gratis bezorgd. In België betaal je 4,95 euro, tenzij je een bestelling hebt gedaan van boven de 99 euro. Je zal via de mail een bericht krijgen waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Hierdoor zul je precies weten op welke dag, en welk tijdstip jouw bestelling zal worden afgeleverd. Binnen 14 dagen is het mogelijk om jouw bestelling te retourneren. Het artikel mag dan niet beschadigd of kapot zijn.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen