Farmcamps actiecode

Farmcamps actiecode

Farmcamps actiecode Farmcamps richt zich op een nieuwe, maar tegelijkertijd ook traditionele manier van vakantie, op een boerderij. Op de boerderij wordt een safaritent geplaats voor het verblijf. De boerderijen zijn in bedrijf, zijn intiem en kleinschalig en liggen veelal in een groene omgeving. Voor volwassenen een leuke vakantie in de natuur, voor kinderen een geweldige mogelijkheid om te spelen in de open lucht. Bovendien zijn boerderijen voor kinderen een leerzaam uitje. Deze manier van vakantie vieren is relatief goedkoop. Mee eten met de boer kan voor € 5,- per persoon en een weekendje op een boerderij voor zes personen is al te boeken vanaf ongeveer € 150,-.

De doelgroep voor Farmcamps zijn gezinnen met jonge kinderen. De activiteiten zijn hier dan ook zo veel mogelijk op afgestemd.

De tenten
De safaritenten zijn relatief luxe en voorzien van een koelkast, gasfornuis, eettafel, bedden, een woonruimte maar ook een toilet. De lodgetent biedt nog meer luxe, waaronder een badkamer emt douche, speelkist, speelhut en een eigen kip of konijn bij de tent. Beide tenten bieden uiteraard veel buitenruimte, om van het echte boeren leven te kunnen genieten.

Activiteiten
Er zijn, met name voor kinderen, erg leuke activiteiten tegen betaling. Doe leuke dingen met de boer(in), krijg een rondleiding op de boerderij, eet mee met de boer, maar er zijn ook boeren waar je kunt vlottenbouwen, bloemen plukken, een boeren stormbaan volgen, pony rijden of vliegeren.

Site en ondersteuning
Via de website is het mogelijk om direct te boeken. Ook is er een chatgedeelte, zodat uw vragen snel beantwoord worden. Nieuwtjes worden gedeeld, er is een agenda en er wordt duidelijk verteld wat het concept is, wat de mogelijkheden zijn en wie Farmcamps is.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen