Eurocamp actiecode

Eurocamp actiecode

Eurocamp actiecode Campingvakantie in Europa
Eurocamp.nl is specialist op het gebied van luxe camping vakanties in Europa. Via eurocamp kun je een vakantie boeken op een camping, die precies is afgestemd op je wensen.

Vier of vijf sterren
Eurocamp heeft speciaal, voor de kampeerder die net iets extra's wil, een selectie gemaakt uit een groot aanbod van campings in Europa. Met heeft hierbij gelet op de ligging van de camping, en de voorzieningen die aanwezig zijn. Denk hierbij aan: supermarkten, restaurants en zwemparadijzen. Natuurlijk moet er ook iets de doen zijn in de omgeving, daarom is hier in de selectie van de campings extra op gelet. Fietsen, kanoën, golfen maar ook relaxen in een wellness centra behoort meestal wel tot de mogelijkheid. Alle campings hebben vier of vijf sterren.

Comfortabele accommodaties
Bij een geslaagde vakantie hoort ook een gevoel van comfort. Bij Eurocamp kun je kiezen uit een breed aanbod van accommodaties. Dit varieert van compleet ingerichte bungalowtenten tot luxe stacaravans of lodges. Op de website krijg je een goede indruk van de mogelijkheden, en kun je door middel van foto's en plaatjes makkelijk tot een keuze komen. Daarnaast krijg je veel informatie over de inventaris van de accommodatie. Zo weet je precies wat je moet meenemen op vakantie en wat je gerust thuis kunt laten.

Zoek en Boek
Een camping vinden, die aan jouw eisen voldoet, is via de website kinderspel. Het is een kwestie van wat gegevens invullen (datum, regio, gewenste accommodatie, aantal kinderen). Daarna kun je eenvoudig betalen door middel van Ideal.

Prijsgarantie
Mocht het weer tijdens de vakantie dreigen tegen te vallen, dan biedt Eurocamp de mogelijkheid om de vakantie om te boeken, naar een andere camping op een andere locatie, waar het weer wel uitstekend is.

Garanties & keurmerken
Eurocamp is aangesloten bij het ANVR, de SGR en het calamiteitenfonds.

Goede beoordelingen
In 2011 won men de toonaangevende Zoover award voor populairste aanbieder van campingvakanties. In 2013 scoorden zij goed met een award van de Kids Vakantiegids. De meeste campings zijn door Zoover ook met het cijfer zeven of meer beoordeeld.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen