Estivant kortingscode

Estivant kortingscode

Estivant kortingscode Estivant.nl is een bedrijf waar je terecht kunt voor singlereizen en voor een-ouder vakanties. Wanneer je op de website komt zie je ook alleen deze punten terug komen. Je kunt dan meteen kiezen naar welke van deze twee categorieën jij op zoek bent. Dan zijn de beide categorieën nog verdeeld in zomer en winter. Zo ben je binnen de kortste keren waar jij zijn moet. Onder aan het startscherm zie je nog wat de categorieën in houden en ook staan hier een aantal keurmerken waar Estivant bij aangesloten is.

Singlereizen en een-ouder vakanties
Wanneer je op een van de twee categorieën klikt wordt je doorgelinkt naar een nieuwe pagina. Het ziet er allemaal heel overzichtelijk en kleurrijk uit. Je wordt eigenlijk meteen al in de vakantie stemming gebracht. Je ziet op beide pagina's een promo filmpje, zo zie je snel wat het allemaal in houdt. Links in het scherm kun je je zoekopdracht in geven om te zien wat er mogelijk is op de data die jij in gedachten had. Ook kun je hier bijvoorbeeld het land waar je graag naartoe wil aangeven. Natuurlijk zijn er als het om reizen gaat altijd wel last-minutes. Ook op Estivant.nl zie je links onderaan een aantal last-minutes die aageboden worden.

Contact
Op de website zijn de contactgegevens van Estivant duidelijk aangegeven. Je kunt ze bellen maar je ziet ook meteen het adres van het hoofdkantoor. Met al je vragen kun je terecht op een bepaalde pagina die boven in aangegeven staat. Hier zie je onder andere veelgestelde vragen, zo krijg je op veel vragen dus al een antwoord.

Veiligheid
De website geeft een veilige indruk weer, dit ook dankzij de keurmerken. Zo zie je dat Estivant is aangesloten bij de ANVR en SGR. Onderaan de pagina zie je een kopje waar de nieuwtjes besproken worden, zo kun je op de hoogte blijven.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen