Esmoking kortingscode

Esmoking kortingscode

Esmoking kortingscode Het is algemeen bekend dat je een heleboel geld kwijt bent als je een roker bent. Daarbij komt dat sigaretten en shag steeds duurder worden en het ons steeds meer geld gaat kosten. Veel mensen willen wel stoppen, maar vinden het veel te moeilijk om in een keer geen sigaret meer te pakken. Een tussen oplossing zou daarom heel handig zijn. Lichamelijk ben je binnen een paar dagen afgekickt, maar geestelijk kan dit veel langer duren. Het gaat om het gevoel van het vasthouden van de sigaret, of om het rook uit te blazen. De nicotine heb je inmiddels niet meer nodig.

Esmoking
Gelukkig is er inmiddels een tussen oplossing gevonden. Namelijk een elektronische sigaret die jou kan helpen om te stoppen met roken. Deze sigaret wordt aangeboden op bijvoorbeeld de website van esmoking. Je kunt ervoor kiezen om een nep sigaret te kopen waarbij nog enige nicotine is toegevoegd zodat je langzaam kunt afkicken. Ook kun je dan een sigaret kopen waar geen nicotine meer is toegevoegd zodat je lichaam gewend raakt aan het niet binnen krijgen van nicotine.

Naast deze voordelen kun je een aantal smaken kiezen die jij lekker vindt. De sigaret zal dan een smaakje hebben bij het inhaleren. Hierdoor zal je deze sigaret lekkerder gaan vinden dan de echte sigaretten en sneller kunnen stoppen met roken. Je kunt de sigaretten gemakkelijk opladen via de computer bijvoorbeeld.

Het is dus een voordeel om een elektronische sigaret aan te schaffen bij Esmoking. Bovendien heb je je bestelling de volgende dag al in huis zodat je meteen kunt stoppen. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en zult weten wanneer deze geleverd zal worden. Je krijgt een e-mail waarin staat hoe laat jouw elektronische sigaret geleverd zal worden.

Je hebt een jaar garantie op deze sigaret voor het geval deze kapot zal gaan. Als de sigaret toch niet bevalt of je besluit dat je toch nog niet klaar bent om te stoppen kun je bij Esmoking gemakkelijk je bestelling terug sturen, zolang je dit binnen 30 dagen doet. De ideale oplossing om te stoppen!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen