Energie direct kortingscode

Energie direct kortingscode

Energie Direct kortingscode Energiedirect is een snelgroeiende energiemaatschappij en wint naast steeds meer klanten, ook steeds meer aan bekendheid. Speerpunt van Energiedirect is om zo goedkoop mogelijk energie te leveren. De nadruk ligt op consumenten, maar ook zakelijke klanten kunnen uiteraard hun energie afnemen bij Energiedirect.

Website
De website is simpel, maar effectief. Zoals aangegeven, richt energiedirect.nl zich op het leveren van goedkope energie aan consumenten. Dit is volledig terug te zien op de website. Centraal in het startscherm wordt de mogelijkheid gegeven om een prijsvergelijking te maken. Ook kunt u kiezen uit energiepakketten.

Prijsvergelijker
Bij de prijsvergelijker vult u gegevens in. Hoe groot is uw huishouden, wat is het type van uw huis, of handmatig; wat is uw verbruik? In zes korte stappen wordt bepaalt hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar Energiedirect. U moet echter wel uw gegevens invullen om de uitkomst van de vergelijking te zien.

Pakketten
Er zijn ook standaardpakketten waaruit u kunt kiezen. Uiteindelijk zijn de verschillen tussen de pakketten (maar ook de uitkomst van de prijsvergelijker) te vinden in groene- of gewone stroom en verschil in het aantal jaren met een vast tarief. Hoe groter het aantal jaren een vast tarief, des te hoger het vaste tarief is. Gaat u voor een korte periode (1 jaar) of variabele tarieven? Dan heeft u lagere prijzen, maar loopt u wel het risico op een prijsstijging.

Kortingscodes
Er zijn kortingscodes beschikbaar, die Energiedirect vrijgeeft als u overstapt. De meeste hebben een waarde van € 50,-. Soms lopen er codes dat dit bedrag wordt verrekend met uw energierekening, in andere gevallen kunt u dit bedrag ergens besteden (bijvoorbeeld bij Bol.com).

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen