Elektroshop kortingscode

Elektroshop kortingscode

Elektroshop kortingscode Elektroshop.nl is de website waar je heen gaat als je iets zoekt op gebied van elektra en verlichting. Met hun ruim 500.000 artikelen tellende assortiment beschikt elektroshop.nl over veel keuzemogelijkheden. Ze bieden onder andere producten aan die moeilijk te verkrijgen zijn in Nederland en breiden hun assortiment continu uit.

De website van de elektroshop is zo ingedeeld dat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: schakelmateriaal, draad kabel, elektromaterialen, computer, verlichting, verwarming, gereedschap, installatie, ventilatoren en diversen. Wanneer je op een van deze categorieën klikt vind je wat je zoekt aan de hand van het merk of het onderwerp.

Uiteraard kun je ook de uitstekende zoekfunctie bovenaan de site gebruiken. Bij de zoekfunctie kun je zoeken op trefwoord maar wat erg fijn is, je kunt ook specifieker zoeken. Op trefwoord binnen een bepaalde categorie of op artikelnummer en binnen een bepaalde prijs -en gewichtsklasse. Door dit uitgebreide zoeksysteem is het gemakkelijk om het product te vinden waar je naar zoekt. Mocht het voorkomen dat je een bepaald product niet kunt vinden dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice voor een advies op maat.

Wat ook een pluspunt aan bestellen bij de elektroshop is, zijn de vele mogelijkheden van betaling. Hieronder worden de diverse mogelijkheden opgenoemd.
-iDeal
-Creditcard - PayPal
-Bank overschrijving
-Rembours
-Afhalen na vooruitbetaling
-Op rekening (bedrijven Nederland)
-Betaling vanuit het buitenland

De website is oorspronkelijk ontstaan uit een fysiek bedrijf. De elektroshop bestaat als fysieke winkel met een showroom en bijbehorende winkel. Het voordeel hiervan is dat je eerst in de winkel (met grote voorraden) kunt gaan kijken alvorens je bestelling te plaatsen. Ook is het fijn om een fysiek adres en beeld te hebben bij een website waarop je producten kunt bestellen.

Service en klantgerichtheid zijn zaken die bij elektroshop.nl erg belangrijk zijn. Onder het kopje klantenservice staat alle benodigde informatie op een heldere manier uitgelegd. Hier vind je onder andere hoe je een product kunt ruilen en wat je moet doen als je een suggestie of een klacht hebt.

www.elektroshop.nl voor al je elektromaterialen en verlichting.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen