Electrabel korting

Electrabel korting

Electrabel korting In Nederland kan je vrij beslissen wie de leverancier wordt van je stroom en aardgas, zowel particulier als zakelijk. Wil je overstappen naar een voordelige energieleverancier, dan gaat hoef je je enkel aan te melden en de nieuwe stroomleverancier zet dan de verdere procedure in gang. Want iedereen heeft baat waar je je best bij geholpen voelt en die voordeligst uitkomt. Daarom stellen we graag electrabel.nl voor.

Producten

Electrabel is één van de belangrijkste energieproducenten in Nederland. Hier biedt men verschillend pakketten aan waaruit je als klant kan kiezen. Via de klantenservice helpt men je op weg om volgens je eigen behoeftes het juiste en voordeligste pakket te kiezen. Heel succesvol is de 'DrieJaarVast' waar er drie jaar geen prijsstijgingen zijn, groene stroom dezelfde kost als gewone stroom en waar je zonder boete kan overstappen naar andere pakketten.

Besparen

Energie besparen staat centraal bij de duurzame ontwikkeling van onze samenleving. Omdat we de toekomst van volgende generaties willen, veilig stellen wil electrabel.nl de afnemers tips geven om energie te besparen. Op de website lees je tips om de CO2-uitstoot te verminderen en te besparen op je factuur.

Klantenservice

Electrabel is uiteraard telefonisch en via mail bereikbaar. Omdat we leven in een internetomgeving kan je een eigen account aanmaken dat 'JouwElectrabel' heet. Met een inlogcode krijgt je 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot je eigen gegevens en facturen en kan je nieuwe aanpassingen invoegen zoals verhuis, voorschotten wijzigen... Bij electrabel.nl kun je rekenen op een snelle service. Daarom zijn meer dan 75% van de klanten ook uitermate tevreden met de prijs, de betrouwbaarheid en de service.

Vraag en antwoord

Online staan een reeks vaak gestelde vragen en antwoorden die je als klant kunt raadplegen. De vragen staan netjes gerubriceerd zodat je snel je antwoord vindt.
Een voorbeeld is, welk nummer je moet bellen bij storingen. Ook klachten kunnen via de algemene website www.electrabel.nl opgegeven worden. Dan wordt spoedig voor een oplossing gezorgd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen