Edarling kortingscode

Edarling kortingscode

Edarling kortingscode Internetdating wordt in Nederland steeds populairder. Het is een makkelijke en snelle manier om nieuwe mensen te leren kennen. Een van de bekendere datingsites in Nederland is eDarling. Dit bedrijf werd in 2008 in Duitsland opgericht en is momenteel actief in meer dan 20 landen, waaronder Frankrijk, Mexico en Nederland. In totaal telt eDarling miljoenen leden wereldwijd. eDarling richt zich op hogeropgeleide mannen en vrouwen en biedt mogelijkheden voor zowel hetero- als homoseksuelen.

Hoe werkt eDarling?
De aanmelding bij eDarling bestaat uit vier onderdelen. Als eerste vul je een vragenlijst in over je persoonlijkheid. Door het beantwoorden van de vragen wordt een persoonlijkheidsprofiel gemaakt. Na het invullen van deze vragenlijst, stel je een profiel op. Hierin beschrijf je kort wie je bent en wat je zoekt. Daarnaast is er de mogelijkheid om enkele foto’s toe te voegen. Vervolgens worden er partnervoorstellen gedaan op basis van jouw gegevens. Je kunt de partnervoorstellen bekijken, waarin de matches kort aan je worden voorgesteld. Wanneer je interesse hebt, kun je je match een bericht sturen.

Verschillende lidmaatschappen
Bij eDarling heb je de keuze uit drie lidmaatschappen: basis, premium en premium plus. Je kunt het lidmaatschap kiezen dat het beste aansluit bij jouw wensen.

Basislidmaatschap
Bij het gratis basislidmaatschap heb je de mogelijkheid om een persoonlijkheidsprofiel op te stellen, partnervoorstellen bekijken en berichten ontvangen.

Premium lidmaatschap
Als je meer mogelijkheden wilt, dan kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Bij deze variant kun je zelf ook berichten versturen naar matches en wordt je profiel vaker getoond bij partnervoorstellen. Dit verhoogt de kans op een goede match.

Premium plus lidmaatschap
Als je alle functionaliteiten wilt benutten, die eDarling te bieden heeft, dan kun je kiezen voor het premium plus lidmaatschap. Je krijgt hier, naast de voordelen van het premium lidmaatschap, ook de mogelijkheid tot profielverificatie, een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel om te downloaden en meer partnervoorstellen.

Succesverhalen
Inmiddels hebben al vele singles hun liefde leren kennen via eDarling. Een aantal van deze succesverhalen kun je lezen op de website. Wil je zelf ook je ware liefde vinden? Meld je dan aan bij eDarling!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen