Easyswitch korting

Easyswitch korting

Easyswitch korting EasySwitch bestaat als energie-vergelijkingssite al sinds 2008. Anno nu, na de fusie met Overstappen.nl eind 2012, levert EasySwitch een totaalpakket aan leveranciersvergelijking dat ook internet, digitale televisie, vaste telefonie en verzekeringen omvat. EasySwitch biedt – volledig onafhankelijk van leveranciers of andere mogelijke belanghebbenden – behalve snel vergelijken en voordelig overstappen ook handige bijkomende informatie, zoals uitleg van relevante begrippen en per categorie ook nog het laatste nieuws: allemaal op 1 website!

Werkwijze
EasySwitch maakt haar naam volkomen waar. Vergelijken en overstappen kan binnen luttele minuten. Eén van de weinige uitzonderingen op de directe overstapservice wordt gevormd door de schadeverzekeringen, die zelf opgezegd dienen te worden.

Alle vergelijkers zijn te filteren op diverse opties, zoals bij de energie-vergelijker onder andere op prijs, soort energie (groen of grijs), looptijd en contractflexibiliteit. Leveranciers van internet, digitale televisie en vaste telefonie rollen na het invullen van je adresgegevens (om de beschikbaarheid op jouw adres te kunnen bepalen) zó het scherm op. De overzichten zijn naar behoefte aan te passen en kunnen compact, ingeklapt of uitgeklapt met alle gewenste specificaties bekeken worden, inclusief een beschrijving van de geldende kortingsaanbieding, de bijkomende kosten, wat wel en niet inbegrepen is en de contractgegevens.

Verzekeringen vergelijken verloopt – even snel en gemakkelijk – stap voor stap volgens een vragenschema. Weet je het kenteken van je auto niet dan zoekt EasySwitch dit zelf op, op basis van je autogegevens. In de meeste gevallen wordt er eerst een top 3 gepresenteerd met de scherpste prijzen en in ieder geval die opties waarbij direct overstappen mogelijk is. Zelf vergelijken kan uiteraard ook hier.

Waarom EasySwitch
De dienstverlening van EasySwitch is compleet (alle aanbieders) en volkomen kosteloos omdat deze middels een minimale vergoeding door de leveranciers wordt bekostigd. Binnen een paar minuten weet je hoeveel honderden euro’s je per jaar kunt besparen en van welke exclusieve kortingen je profiteert door speciaal via de EasySwitch website de overstap te maken. Uitgebreide segmenten ‘Veelgestelde vragen’ – ook weer per categorie – en een dagelijkse telefonische klantenservice maken de dienstverlening helemaal af. EasySwitch is dan ook een echte aanrader.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen