Dutchen actiecode

Dutchen actiecode

Dutchen actiecode De naam Dutchen stamt af van Dutch en geeft aan waar de site voor staat; Nederland. De website richt zich op de verhuur van Nederlandse vakantiehuisjes. De website onderscheid zich door de snelle en effectieve manieren van zoeken, maar ook door de uitgebreide informatievoorziening.

Zoekfunctie
Dutchen biedt een eenvoudige, maar effectieve zoekfunctie. Kies zelf de regio, de periode, het park, het aantal personen of het aantal slaapkamers. Ook kunt u kiezen of bepaalde faciliteiten aanwezig dienen te zijn, zoals een sauna, jacuzzi of internet. Zo kunt u op een zeer snelle manier de meest geschikte huisjes zoeken. Uw zoekresultaten kunnen worden gesorteerd op prijs en het aantal personen.

Kaart
Naast de zoekfunctie, kunt u eenvoudig met behulp van de kaart een passend vakantiepark zoeken. Door met de muis langs een park te gaan, komt er meer informatie in beeld. Door op een bolletje van het park te klikken, komt u op een pagina met het volledige aanbod aan vakantiehuisjes van het park. Hier vindt u bovendien meer informatie over het park en de omgeving.

Suggesties
De laatste manier om een vakantiehuis te vinden, is via de suggesties. Deze staan, net als de zoekfunctie en de kaart, op de hoofdpagina. De suggesties worden gebruikt om bepaalde acties kenbaar te maken (kortingen, nieuwe huisjes etc.)

Informatievoorziening
Bij het zoeken van de huisjes krijgt u veel informatie. U kunt foto’s en plattegronden van de huisjes en het park vinden en onder ‘kenmerken’ ziet u welke faciliteiten aanwezig zijn. De verschillende data worden weergegeven en per park wordt uitgebreid weergegeven wat het park te bieden heeft, maar ook wat er in de omgeving te doen is. Bovendien wordt er praktische informatie gegeven (bijvoorbeeld of het park autovrij is).

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen