Dutchdailydeals kortingscode

Dutchdailydeals kortingscode

Dutchdailydeals kortingscode Dutchdailydeals.nl: dagelijks leuke deals van Nederlandse bodem

Leuke gadgets, handige hebbedingetjes en grappige gebruiksvoorwerpen: op Dutchdailydeals.nl vind je dit en meer. Iedere dag vind je nieuwe deals van Nederlandse bedrijven op deze website. De deal van de dag staat altijd groot uitgelicht op de homepage, terwijl je andere deals in de rechterkolom en via de navigatie balk bovenaan kunt terugvinden.

Crowdfunding
Dutchdailydeals.nl werkt volgens een soort crowdfunding principe. Dat houdt in dat de aanbieder de deal pas laat doorgaan als er voldoende kopers zijn. Dit aantal wordt van te voren bepaald door de aanbieder en Dutchdailydeals. Wanneer het minimum aantal kopers binnen de tijd is behaald, koop jij het product voor de beste deal en met de hoogste kortingen. De website stimuleert je daarmee om ook je vrienden, familie en collega’s via social media op de hoogte te stellen van de deal. Het kan dus voorkomen dat een deal niet doorgaat als er niet genoeg gegadigden zijn.

Voucher
Wanneer de deal is gesloten krijg je een voucher in je e-mailbox van Dutchdailydeals, waarmee je je product kunt aanschaffen. Het ligt echter aan het type deal of jij zelf nog actie moet ondernemen of niet. Sommige producten worden namelijk rechtstreeks bij je thuis afgehaald, andere moet je zelf ophalen in de winkel met je voucher. Per product staat er duidelijk omschreven of het thuis wordt gestuurd of dat je zelf nog actie moet ondernemen.

Inloggen en betalen
Om deel te nemen aan Dutchdailydeals heb je een account nodig. Je kunt eenvoudig inloggen met je Facebook account, maar ook een nieuw account aanmaken. Wanneer je inlogt met Facebook kun je makkelijker je deals delen met je vrienden. Je kunt de producten betalen via iDeal, dat is wel zo makkelijk.

Klare taal
Dutchdailydeals.nl is heel helder in de voorwaarden en wat er verwacht kan worden van het bedrijf zelf. Per product staat er kort en krachtig opgesomd wat de voorwaarden zijn en hoe je een product kan bemachtigen. De leuke website heeft een ruime, overzichtelijke opzet, waardoor je makkelijk de leukste deals kun terugvinden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen