Durlinger kortingscode

Durlinger kortingscode

Durlinger kortingscode Durlinger schoenen is een familiebedrijf opgericht door Joseph Durlinger in 1881. Sinds 1881 is het bedrijf gestaag gegroeid. Naast 42 winkels in Limburg, Brabant en Gelderland heeft het familiebedrijf ook een online winkel op Durlinger.com.

Durlinger.com heeft een breed assortiment aan schoenen. Je vindt er de bekende en kwalitatief goede schoenenmerken. Er worden zowel herenschoenen, damesschoenen als kinderschoenen verkocht. De inkoopafdeling van Durlinger schoenen zorgt telkens voor een wisselende en bij de tijd zijnde collectie. Naast schoenen verkoopt Durlinger.com ook een selectie tassen.

De website is makkelijk te navigeren door het menu, je komt door met je pijltje boven een categorie te zweven in een uitklapmenu terecht om nog specifieker jouw schoenen-voorkeur aan te geven. Zo kan je kiezen voor een veterschoen of instapper. Ook kun je eenvoudig gebruik maken van de zoekbalk boven aan de pagina.

Wanneer je een categorie schoenen gekozen hebt kun je aan de linkerzijde van de pagina nog meer van jouw voorkeuren aangeven. Onder andere de kleur, maat, prijsklasse en hakhoogte kun je hier specificeren. Hierdoor krijg je een heel overzichtelijk beeld van schoenen binnen de collectie van Durlinger.com die aan jouw gezochte schoen voldoen.

In de webshop kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week schoenen bestellen. Betalen kan via iDeal, Creditcard en PayPal. Durlinger.com streeft er naar om je bestelling binnen vier dagen bij je te bezorgen. Mocht dit onverhoopt niet lukken krijg je daar van hen bericht over. Het verzenden van je aankoop is bij Durlinger.com kosteloos en je krijgt een track en trace code, waarmee je je pakketje kan volgen.

Mochten de schoenen je niet bevallen kun je ze tot veertien dagen na ontvangst ruilen of retourneren, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Wanneer je een artikel retour hebt gestuurd kan je het aankoopbedrag binnen 30 werkdagen op je bankrekening terug verwachten.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen