Duijvestein wintersport kortingscode

Duijvestein wintersport kortingscode

duijvestein wintersport kortingscode Voor wintersportliefhebbers is de naam Duijvestein al sinds 1955 een vertrouwd begrip. Veel gezinnen zijn in de loop der tijd door deze bekende firma voorzien van diverse wintersportmaterialen. Duivestein wintersport is in 1955 opgericht in de Valeriusstraat in Den Haag. Intussen zijn er drie winkels waar de wintersportliefhebber terecht kan voor deskundig advies en de modernste trends. Naast deze drie winkels (Den Haag, Landgraaf en Zoetermeer) heeft Duivestein al geruime tijd een webshop waar men de beste aanbiedingen van allerlei wintersport artikelen kan vinden.

Assortiment
Op www.duijvestein-wintersport.nl vind je een groot assortiment aan wintersportmaterialen. Je kunt er terecht voor alles wat maar met wintersport te maken heeft. Zoals: beschermende kleding, snowboard, ski's, schoenen, zonnebrillen en nog veel meer. In de overzichtelijke webshop vind je snel het product dat je zoekt en ben je verzekerd van de recentste aanbiedingen.

Bekende merken
De meest bekende merken zijn op de website van Duijvestein terug te vinden. Zo ontbreken de mutsen, sjaals en handschoenen van Barts bijvoorbeeld niet. Maar ook Peak Performance, Salomon en Atomic maken deel uit van de zeer uitgebreide collectie.

Betaling en verzending
Betalen via de website kan eenvoudig via het vertrouwde Ideal maar natuurlijk is het ook mogelijk om af te rekenen met Visa of Mastercard. De levering van de producten gebeurd door UPS en PostNL. Hiervoor worden gangbare prijzen gehanteerd die in een helder overzicht op de website terug te vinden zijn.

Passie voor wintersport
De mensen van Duijvestein hebben een passie voor sneeuw. Bij de winkels werken voornamelijk ervaren wintersporters die weten waarover ze praten. Het zijn mensen met praktijkervaring en uitstekend in staat om klanten van goed advies te voorzien. Duijvestein heeft een naam hoog te houden en doet dit artikelen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Daarnaast is service zeer belangrijk. Iedere klant kan rekenen op een goed advies en persoonlijke aandacht.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen