Drukvandaag kortingscode

Drukvandaag kortingscode

Drukvandaag kortingscode Drukvandaag.nl is een online webshop voor al je drukwerk. Ze bieden je een groot assortiment aan drukmogelijkheden aan. Je kunt er terecht voor promotioneel drukwerk, zoals flyers en brochures. Voor zakelijk drukwerk als visitekaartjes en briefpapier of horeca drukwerk waaronder menukaarten en placemats. Ook bieden ze speciaal drukwerk aan zoals het drukken van softcover of hardcover boeken, in zwart-wit, kleur of een gecombineerde druk.

Drukvandaag.nl biedt je een 24 uurs levering en heeft altijd een scherpe prijs.

Hoe werkt het?
De bestelprocedure van Drukvandaag.nl is in eenvoudige stappen opgedeeld. Als eerste kies je een product uit. Nadat je jouw gewenste product hebt geselecteerd kun je op de vervolgpagina specificaties aan het product toevoegen. Zo kun je deze bijvoorbeeld personaliseren en het oplage aantal aanpassen. Vervolgens klik je op de 'in winkelwagen' knop. Bij het drukken op 'bestelling afronden' moet je je betaalgegevens doorgeven.

Vervolgens kies je een betaalmethode. Bij Drukvandaag.nl kun je betalen met iDeal, PayPal en Creditcard. Bij deze laatste methode wordt 4,95 euro in rekening gebracht.

Bij drukvandaag.nl kun je jouw eigen bestanden uploaden nadat je de bestelling hebt geplaatst. Dit werkt als volgt; Je upload bestanden door te drukken op de 'bestanden toevoegen' knop. In je persoonlijke omgeving kun je bij de pagina 'bekijk order' jouw bestand aanleveren. Ook is het mogelijk om meerdere bestanden aan te leveren.

Mocht het niet helemaal lukken met het aanleveren van bestanden, kun je op de pagina 'aanleverspecificaties' alle belangrijke punten op een rij vinden.

Wanneer je bestelling is afgerond krijg je een orderbevestiging via mail toegestuurd. Hierin vind je het overzicht van je bestelde producten. Je kunt eenvoudig contact opnemen met de klantenservice via mail of telefoon.

Staat het product dat je wil bedrukken niet op de website? Dan kun je met Drukvandaag.nl contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen