Drukland kortingscode

Drukland kortingscode

Drukland waardebon Voor het goedkoopste drukwerk moet je bij drukland.nl zijn. Ze bieden je zelfs een garantie dat ze de laagste prijs geven. Vind je ergens anders een betere prijs, dan bieden zij je je bestelling aan de goedkopere prijs en éénmaal 10% korting op een volgende bestelling.

Drukland is een online drukkerij die het drukwerk uitbesteedt aan vaste partners. Zo houden ze de kosten zo laag mogelijk en krijg jij de beste prijs. Dit doen ze ook doordat ze de vele aanvragen van grote en kleine bestelling bundelen en zo besparen op afval, drukkosten en onderhoud van de grote machines. Je krijgt dus zeker drukwerk van goede kwaliteit voor een voordelige prijs.

Op de website kun je een keuze maken tussen verschillende categorieën. Zo vind je makkelijk het drukwerk waar jij naar op zoek bent. Je kunt er een hele huisstijl laten drukken. Maar ook grote spandoeken, presentatiewanden en plastic tassen. Je hoeft geen bedrijf te hebben om gebruik te maken van drukland.nl. Zo kun je bijvoorbeeld ook geboortekaartjes of een gepersonaliseerd T-shirt laten drukken.

Als beslist hebt welk product je wil laten drukken, klik je dit product aan. Zo krijg je de keuze om een ontwerp te selecteren. Je kunt je eigen logo of foto uploaden of op de website kiezen uit een grote database. Daarna kies je uit de verschillende varianten en het aantal stuks. Ook de levertijd kun je aanpassen en zo zie je je prijs bij elke stap veranderen. Tot de prijs die je zelf wenst. Hoe langer de levertijd en hoe groter de oplage, hoe goedkoper de bestelling. Daarna wordt gevraagd om je aan te melden als klant en kun je je bestelling plaatsen. Betalen kan via iDeal, vooruitbetaling, creditcard, PayPal of automatische incasso. Na de bestelling wordt je factuur je via email toegestuurd.

Bij vragen of klachten kun je altijd contact opnemen. Dit kan via een chatfunctie, maar ook telefonisch of via mail. Er wordt op de website verzekerd dat je tijdens weekdagen gedurende de kantooruren binnen het uur geholpen wordt.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen