Drukhetnu kortingscode

Drukhetnu kortingscode

Drukhetnu kortingscode Ben je op zoek naar een online drukkerij die je snel en voordelig kan helpen met je digitaal en offset drukwerk? Dan ben je bij Drukhetnu.nl aan het goede adres. Bestel je drukwerk vandaag en het wordt de volgende dag al bij je geleverd. Bij Drukhetnu.nl kun je terecht voor promotioneel drukwerk, zakelijk drukwerk, horeca drukwerk en nog zoveel meer. Bij specifieke opdrachten kun je ook altijd een offerte op maat aanvragen. Binnen één werkdag krijg je dan een voorstel toegestuurd.

Drukhetnu.nl is een duidelijke website waarop je makkelijk zelf je weg vindt. Heb je vragen over je bestelling of de website? Dan kun je gebruik maken van de live chat. Als er op dat moment niemand online is, kun je een bericht nalaten. Van zodra er een medewerker beschikbaar is, wordt dan contact met je opgenomen.

De bestelprocedure spreekt voor zich. Je begint met het kiezen van het juiste product en het aangeven van de gewenste afwerking en oplage. In deze stap kun je ook je drukwerk personaliseren. Als je tevreden bent over je keuze, kun je je order nog eens bekijken in het winkelmandje. Daar kun je je producten en prijzen vinden en eventueel nog aanpassingen doen. Na het inloggen of aanmaken van een account kun je je bestelling plaatsen. Betalen kan op verschillende manieren: met IDEAL, PayPal, Creditcard en op rekening. De verzending gebeurt altijd blanco en u kunt er zelfs voor kiezen om te verzenden naar verschillende locaties.

Ben je er niet zeker van of je drukwerk volledig perfect zal zijn? Dan kun je gebruik maken van de optie uitgebreide bestandscontrole. Hierbij wordt bijvoorbeeld gecontroleerd of je drukwerk gemaakt is in de juiste resolutie en worden de kleurenschema’s onder de loep genomen. Hier wordt weliswaar extra voor aangerekend.

Vraag je je af waarom Drukhetnu.nl zo'n snelle levertijden kan aanbieden? Dit komt doordat het productieproces volledig geautomatiseerd is. Daarnaast beschikt deze drukkerij over 6 HP Indigo digitale drukpersen en verschillende vijfkleuren Komori persen, verspreid over verschillende locaties in Nederland. Ook worden alle productielocaties online geopereerd. Deze drie aspecten zorgen voor scherpe prijzen en snelle leveringen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen