Drogistplein kortingscode

Drogistplein kortingscode

Drogistplein kortingscode Wie zich bezighoudt met zijn gezondheid, hygiëne en andere uiterlijke zaken zit bij drogistplein.nl op zijn plaats. Al duizenden klanten hebben hier hun hart kunnen ophalen en geprofiteerd van de scherpe aanbiedingen. De online drogist is met recht van alle markten thuis.

Het assortiment
Het assortiment is veelzijdig en in verschillende onderdelen opgedeeld. Denk hierbij aan verzorging, gezondheid, parfumerie en make-up, afslanken en sport, seksualiteit en het huishouden. Je kan het zo gek nog niet bedenken, of deze online drogist heeft het in huis.

Voordeel van online bestellen
Het voordeel zit hem natuurlijk vooral in het gemak. Je hoeft de deur niet meer uit en kan gewoon vanachter je computer het gewenste product bestellen en rustig bekijken. Daarnaast levert het vaak meer voordeel op, dan wanneer je hetzelfde artikel in de winkel zou kopen. Zo heeft de drogistplein.nl altijd topdeals die voor jou interessant kunnen zijn.
Een ander voordeel zijn de levertijden. Als je de artikelen voor 18.00 uur besteld, heb je deze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Daarbij krijg je 30 dagen de artikelen op zicht, met het recht deze te retourneren. Bij een bestelling vanaf 30 euro worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Het pakket kan gewoon thuis bezorgd worden, maar eventueel ook op je werk of via Post.nl met pakjegemak en je kan zelf je bezorgdatum bepalen. De bezorging zelf kan je volgen via Track en Trace.
Ook de betalingsmethodes zijn handig geregeld. Dit kan via Ideal, Creditcard of door vooraf te betalen via een overboeking. Wat jou het beste uitkomt. Daarbij zijn de betalingen beveiligd door middel van een beveiligde verbinding en McAfee Secure.

De website van drogistplein.nl is overzichtelijk en klantvriendelijk. De mogelijkheid om meer informatie te ontvangen over een bepaald artikel is aanwezig. Het antwoord op je vraag zal dan gegeven worden door een erkend Drogist. De link hiervoor kan je aanklikken onder het kopje Pleinspecialist. Uiteraard zijn er ook andere manieren om contact op te nemen, zowel telefonisch als via de email.

Een vriendelijke site met leuke en interessante aanbiedingen. De moeite waard om er een kijkje te nemen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen