Drogisthuis kortingscode

Drogisthuis kortingscode

Drogisthuis kortingscode Voor de artikelen voor je persoonlijke verzorging hoef je de deur niet meer uit. Bij Drogisthuis.nl kan je vanuit je makkelijke stoel eens op je gemak rondkijken. Deze Hilversumse webshop biedt een zeer compleet assortiment van vitaminen en voedingssupplementen tot erotische speeltjes. In totaal zo'n 70.000 producten zegt men op de site, dus er zal ongetwijfeld wel wat van jouw interesse bijzitten.

Overzichtelijk aanbod

Ondanks het zeer groot aantal artikelen, is de webwinkel zeer overzichtelijk en makkelijk in het gebruik. Met behulp van de, boven in het scherm getoonde, categorieën wordt de klant direct naar de juiste producten geleid. Zo is er een aparte optie voor de zwangerschap en baby's, of bijvoorbeeld voor sport. Binnen de categorie is het mogelijk om de zoekactie nog te verfijnen door bijvoorbeeld een of meerdere merken aan te geven. Wil je snel bestellen en niet rondkijken? Met de zoekmogelijkheid op trefwoord, boven aan de pagina, kan je direct het artikel ingeven wat je zoekt en kom je nog sneller bij je producten.
Ben je erg tevreden of misschien wel ontevreden over een product, dan kan je dit op de website aangeven. Bij elk product bestaat de mogelijkheid om een review in te vullen. Hier kan je laten weten hoe een product je bevallen is.

Afhandeling van de bestelling

Bestellen bij Drogisthuis.nl gaat snel en eenvoudig. Als je klaar bent met winkelen, klik op je winkelwagentje rechtsboven in je scherm en zie je alles wat je besteld hebt. Hier kan je eventueel nog dingen aanpassen. Alles OK? Naar afrekenen. Je hoeft geen account aan te maken, maar als je hier nog vaker wilt shoppen is dat natuurlijk wel makkelijk. In slechts één scherm geeft je je gegevens in en geeft je aan hoe je wilt betalen. Controleer je bestelling en eventuele bijkomende kosten nogmaals en klaar. Het afleveren van de producten gebeurt binnen 1 tot 2 dagen. De klant ontvangt na het bestellen een bevestiging met de 'Track & Trace' code van PostNL, waarmee de verzending van je producten te volgen is.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen