Drogisterijtoppers kortingscode

Drogisterijtoppers kortingscode

Drogisterijtoppers kortingscode Zoals de naam al suggereert kun je bij drogisterijtoppers.nl allemaal topproducten kopen die ook verkrijgbaar zijn in drogisterijen. Een voordeel van deze site is dat je rustig kunt rondkijken en met privacy alles kunt bestellen, zonder in de rij te hoeven staan. Je bent niet afhankelijk van openingstijden en je kunt (met behulp van de zoekknop) gemakkelijk op de site zoeken naar de producten die jij nodig hebt.

Een leuke extra van drogisterijtoppers.nl is dat je producten op prijs kunt bekijken. Ze hebben bijvoorbeeld kopjes, zoals “tot 5 euro”, “tot 10 euro”, enzovoort. Vooral met de feestdagen op komst is dit een handige manier om cadeautjes uit te zoeken in de door jou gezochte prijsklasse. Daarnaast is er zelfs nog een kopje met “kado” om het voor de klanten helemaal gemakkelijk te maken.

Drogisterij Toppers is de webwinkel van DIO Drogisterij-Parfumerie de Zonnewijzer in Wijchen. Deze drogist is te vinden in het winkelcentrum Zuiderpoort. Zij voorzien de directe omgeving van Wijchem al 15 jaar van drogisterij artikelen.

De webwinkel drogisterijtoppers.nl bestaat sinds 2008 en daar wordt een gedeelte van het assortiment aangeboden. Drogisterij Toppers is een gecertificeerde drogist, veel medewerkers beschikken over een drogistendiploma, of volgen een opleiding hiertoe. Je kunt dus altijd rekenen op deskundig advies.

De verzending van een bestelling kost 3,95 euro, bij een bestelling van 35 euro of hoger is de verzending gratis. Je kunt ervoor kiezen dat de bestelling wordt geleverd bij jou thuis, maar je kunt het natuurlijk ook afhalen in de winkel. De betaalmogelijkheden zijn met IDEAL, vooruitbetalen of in de winkel zelf betalen. Wanneer je ervoor kiest om in de winkel zelf te betalen, hoeft dat pas wanneer je het pakketje komt ophalen.

Regelmatig worden er bonusartikelen weggegeven. Bij besteding van een bepaald bedrag krijg je er een cadeautje bij! Een voorbeeld is: bij een besteding van 80 euro, krijg je er een gratis geurtje bij van vanderbilt!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen