Dress Republic kortingscode

Dress Republic kortingscode

Dress republic kortingscode Dress Republic is een webshop voor dames, waar zowel kleding als accessoires worden aangeboden. De webshop ontstond doordat de huidige eigenaresse er achter kwam dat er weinig webshops zijn die unieke en betaalbare jurkjes aanbieden met een zogeheten 'wow-factor'. Dressed Republic profileert zich graag als een exclusieve webshop met kleding en accessoires van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Aanbod
Het meest bijzondere aan Dress Republic is wellicht dat alle kleding uniek is. Iedere vrouw kent de situatie wel dat je ontzettend je best hebt gedaan om er leuk uit te zien op een feestje en dat bij aankomst blijkt dat iemand anders dezelfde schoenen of datzelfde jurkje aan heeft. Om die reden schaft Dress Republic van elk item slechts een paar stuks aan, zodat de exclusiviteit gegarandeerd is en je niet bang hoeft te zijn dat iemand anders hetzelfde jurkje heeft.

Bij Dress Republic kun je diverse soorten kleding zoals jurkjes, rokken, broeken, blazers en truien aanschaffen. Daarnaast wordt er in de webshop aandacht besteed aan diverse soorten sierraden en accessoires zoals tassen en riemen. Ook worden er horloges aangeboden in deze webshop.

Klantenservice
Dat de klantenservice bij deze webshop hoog in het vaandel staat, kun je aan alles merken. Zo kun je op vele verschillende manieren contact opnemen. He tis mogelijk om te e-mailen, maar je kunt ook via social media zoals Facebook of Twitter contact opnemen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot live chatten. Je kunt op de website live je vraag stellen aan een medewerker. Toen we daadwerkelijk de proef op de som namen, bleek dat we binnen een minuut antwoord kregen op een vraag.

Wanneer je iets bestelt van boven de 80 euro, hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook maakt Dress Republic handig gebruik van social media. Wanneer je bij het afrekenen bijvoorbeeld op de 'like' knop van Facebook klikt, krijg je vijf procent korting. Er zijn verschillende manieren van betalen, toegankelijk voor iedereen!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen