Dress For Less kortingscode

Dress For Less kortingscode

Kortingscode Dress For Less Deze online modewinkel is alweer bijna 10 jaar actief op het Nederlandse internet. Er zijn ongeveer 40.000 vaste klanten en die zijn er niet voor niets. Met meer dan 350 verschillende mode merken is er voor iedereen wat te kiezen. Ook bij aanmelden op de nieuwsbrief van Dress for Less krijgt u een kortingscode van 5 euro cadeau. Er wordt continu gezocht naar restpartijen merkkleding, die ze dan voordelig kunnen aanbieden. De mooiste kledingmerken voor en haar in de online outlet.

Wat dacht je van Diesel kleding of ga jij toch liever voor Dolce en Gabbana. Er zijn elke woensdag nieuwe acties met kleding tegen topprijzen. Nodig vrienden uit om eens te kijken bij Dress for Less. Als ze wat bestellen verdien jij 15 euro. Zo wordt de kleding nog goedkoper.

De meeste kleding wordt dezelfde dag nog verzonden. Als een artikel is uitverkocht kan hij vaak niet worden nabesteld. Er wordt momenteel een test gehouden met het gratis retour zenden van bestellingen. Bekijk ook eens de webshops Haburi en Kolibrishop, van dezelfde eigenaar.

De klantenservice is gevestigd in Duitsland, maar via een telefoonnummer te bereiken tegen lokaal tarief.

Bij Dress for Less wordt de kortingscode ook wel waardebonnummer genoemd. Indien wij een waardebonnummer vinden bent u de eerste die hem hier zult zien. Wist u dat aanmelden voor de nieuwsbrief ook een kortingscode oplevert van een tientje.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen