Douwe Egberts en Meer kortingscode

Douwe Egberts en Meer kortingscode

Douwe Egberts en Meer kortingscode Douweegbertsenmeer.nl

Koffiemerk Douwe Egberts bestaat al sinds 1753 en is sindsdien als koffiefabrikant niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Dat komt ook door het leuke koffiepuntenspaarsysteem waarmee je cadeautjes en dergelijke kunt aanschaffen. Of kunt inleveren voor korting op koffiezetapparaten. Douweegbertsenmeer.nl is een uitgebreide, gebruiksvriendelijke webshop waar je het gehele DE assortiment kunt terugvinden, en meer…

Nieuwste folder
Wanneer je op de website van de webshop belandt, zie je meteen de nieuwste folder die je online kunt doorbladeren en de leukste aanbiedingen op een rij staan. Ook de nieuwe producten in het assortiment worden op de homepage in het voetlicht geplaatst. Zie je iets leuks in de folder? Klik op de foto en je wordt automatisch naar de pagina gebracht waar je het product uitgebreider kunt bekijken en zelfs bestellen.

Met punten
Je kunt vervolgens de bestelling plaatsen en betalen. Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen en dan te betalen in de winkel. Handig als je punten bij je betaling wilt gebruiken. Maar het is ook mogelijk om de punten op te sturen. Dit kun je allemaal aangeven in je bestelformulier waar je vervolgens een makkelijk in te vullen waardepuntenformulier bij krijgt. Zo kun je ook online betalen en met punten korting krijgen. Voordat je een bestelling plaatst kun je tevens uitrekenen hoeveel korting je krijgt bij het inleveren van je punten.

Web exclusives
De overzichtelijke webshop biedt het gehele assortiment dat je ook in de DE-shops kunt vinden. Maar ze bieden nog meer. Zo heeft Douweegbertsenmeer.nl ook een aantal web exclusives opgenomen. Deze speciale producten kun je alleen via Internet verkrijgen. Via de nieuwsbrief krijg je alle acties iedere maand in je mailbox.

Makkelijk te navigeren
Een groot voordeel van de webshop is de eenvoudige navigatie. En heb je hulp nodig dan zit de klantenservice voor je klaar. Dat maakt shoppen via Douweegbertsenmeer.nl wel ze gemakkelijk.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen