Dong energy kortingscode

Dong energy kortingscode

Dong Energy kortingscode Schrikt u ook elk jaar weer van de energienota? Elk jaar lijkt u weer meer te moeten betalen aan energie. Gelukkig is er nu een bedrijf dat u helpt om energie te besparen. Wanneer u altijd een lage energieprijs wilt betalen en niet het haasje wilt zijn, dan kunt u bij dongenergy.nl uitstekend terecht voor een nieuw energiecontract. Wanneer u meer wilt weten over deze energieleverancier, brengt u dan zeker eens een bezoek aan de website. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij haar terecht voor een prima energiecontract.

Transparant en duidelijk zijn met betrekking tot energie

Bij dongenergy.nl kan er gekozen worden uit diverse contracten. U kunt kiezen uit verschillende energiepakketten en tarieven. Of u nu meer de voorkeur geeft aan vaste of variabele tarieven, het kan allemaal bij dongenergy.nl. Ze staat er om bekend dat ze eerlijk, transparant en helder is aan wat zij communiceert richting haar klanten. Het laatste dat in haar opkomt is om klanten iets voor te spiegelen wat totaal niet te realiseren is.

Investeren in duurzame energie

Ze investeert voortdurend in duurzame energie en diverse oplossingen. Daarmee zorgt zij ervoor dat energie betaalbaar blijft voor iedereen. DONG Energy is een Deens energiebedrijf met windmolenparken langs de Noorse, Deense en Engelse kust. Alleen al in Engeland zorgt dit er voor dat ruim een half miljoen mensen stroom krijgen. In Engeland staat dan ook het grootste off-shore windmolenpark. Doordat zij zelf duurzame energie opwekt, is zij daarmee een betrouwbare en geloofwaardige leverancier van energie.

Oog voor duurzame energie blijft altijd betaalbaar

Met dongenergy.nl bent u ervan verzekerd dat er voortdurend wordt geïnvesteerd in duurzame energie. In het bijzonder in de windenergie. De elektriciteitsproductie uit kolen gaat steeds verder afgebouwd worden. Wanneer u op zoek bent naar een energieleverancier die u niet verleidt met allerlei acties en cadeaus, maar die er wel voor zorgt dat energie betaalbaar blijft, dan kunt u uitstekend terecht bij dongenergy.nl. Zij hecht namelijk veel waarde aan een goed milieu en wil daarin zelf het goede voorbeeld geven.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen