Dochorse kortingscode

Dochorse kortingscode

Dochorse kortingscode Dochorse.nl is dé website voor paardensport artikelen. Wij bieden onder andere een ruim assortiment paardendekens, voedingssupplementen, verzorgingsartikelen en alles voor op stal en op het erf.
Dochorse.nl staat voor betrouwbaar, goedkoop en kwalitatief super goede artikelen.

Naast dit alles bieden wij een erg soepele regeling wat betreft bezorging, uittesten en retourneren. Zo leveren wij op avonden en zaterdagen en is de verzending boven de 75 euro ook nog eens gratis. Natuurlijk doen wij niet moeilijk over het uittesten van producten, wij willen immers graag dat u uitgebreid kennis kan maken met het product en u veel plezier zal hebben met uw aankoop. Doordat wij u de mogelijkheid bieden door het testen van artikelen hopen wij u hierin te helpen.

Wij bieden u een uitgebreide winkel met alles voor uw paard en alles wat hierbij komt kijken. Door op het kopje 'zadelkamer' te klikken komt u bijvoorbeeld uit op een pagina uit vol met onder andere hoofdstellen, bitten en zadels dekjes voor mooie prijzen.

Om dochorse.nl helemaal compleet te maken hebben wij een groot aantal bekende merken in onze webshop. Bekende merken als Pavo, Dalmar en Excelent Horse mogen natuurlijk niet ontbreken.

Naast reguliere producten bieden wij ook recept plichtige producten aan. Wanneer uw dierenarts de medicatie niet bij de hand heeft bieden wij uitkomst. Door via onze APO optie te bestellen hebt u de volgende dag de benodigde middelen in huis. Het enige wat u hoeft te doen is het product bestellen, uw dierenarts te selecteren en uw recept in te leveren. De verdere afwikkeling nemen wij voor rekening.

Wij bieden naast de producten ook een uitstekende klantenservice. Wanneer u vragen hebt over een product bent u bij ons aan het goede adres voor een juist en deskundig advies. Via ons email adres info@dochorse.com zijn wij altijd bereikbaar en antwoorden wij zo snel mogelijk op uw mail.

Graag tot ziens bij dochorse.nl

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen