Dobey kortingscode

Dobey kortingscode

Dobey kortingscode Dobey.nl is de webshop die alle denkbare producten verkoopt voor je huisdier. Ze verkopen voer voor huisdieren, accessoires, boeken en bieden daarnaast uitgebreide informatie aan over huisdieren. Dobey heeft producten beschikbaar voor vrijwel alle huisdieren die in Nederland gehouden worden, ongetwijfeld ook voor jouw dier.

Voor alle dieren
De website is helder geordend op diersoort. Bovenaan de site staan de kopjes "honden", "katten", "knaagdieren", "vogels", "vissen" en "overig". Onder "overig" vallen reptielen en boerderijdieren als kippen, paarden, koeien (hoewel het aanbod voor deze dieren niet zo ruim is als het andere aanbod). Onder deze categorie vallen ook tuinaccessoires zoals vogelhuisjes, mierenlokkers enzovoorts. Het tuinaanbod is zeer breed, dus deze website is ook geschikt voor mensen die zich graag bekommeren om alles wat er leeft en beweegt in hun tuin.

Uitgebreide informatie
Je kunt op de webshop ook terecht voor informatie. Voor elke diersoort zijn er een aantal kopjes met informatie over de aanschaf, verzorging en andere tips. Daarnaast zijn er kopjes voor de verschillende artikelen die je kunt aanschaffen, zoals accesoires, voeding, huisvestiging en transport. Voor je hond kun je bij Dobey dus bijvoorbeeld benches, boxes en lijnen kopen. Voor je parkiet zijn er spiegels, belletjes, schommels, enzovoorts. Ook kun je bij Dobey terecht voor de inrichting van je aquarium of terrarium.

Medicijnen
Dobey.nl biedt ook medicijnen en shampoos aan voor je dier. Het betreft voedingssupplementen en ook anti-luizenshampoo, of medicijnen tegen wormen of diarree voor je hond, kat of konijn. Ook voor vissen en vogels zijn er diverse voedingssupplementen beschikbaar. Voor de vissen zijn er tevens speciale middelen om de waterkwaliteit te verhogen.

Boeken en speelgoed
Ook voor boeken over dieren kun je bij Dobey terecht. Doordat Dobey zich niet alleen op de verkoop richt maar ook op het informeren van mensen over de verzorging van dieren zorgt de website dat het dierenwelzijn verzekerd wordt. Dobey biedt ook speelgoed aan voor de dieren. Zeker voor katten en honden is er een breed assortiment aan speelgoed, van veel verschillende materialen. Voor mensen met dieren is de webshop van Dobey een uitkomst.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen