Disolut kortingscode

Disolut kortingscode

Disolut kortingscode Het Amersfoortse bedrijf Disolut brengt producten op de markt die mensen met een lactose intolerantie helpen de melkproducten te verteren. De intolerantie ontstaat doordat je lichaam te weinig lactase aanmaakt, waardoor het lichaam problemen heeft met de vertering van de lactose. Lactose komt in melkproducten voor. Onder andere boter, melk, karnemelk, kaas, yoghurt, roomijs en melkchocolade bevatten allemaal lactose, maar met gebruik van de producten van Disolut kan je van al deze producten blijven genieten.

De webpagina Disolut.com

De webpagina van Disolut, is helder en duidelijk van opzet. Via het hoofdmenu boven in het scherm kan je snel informatie vinden over de verschillende producten of over wat lactose intolerantie is. Er wordt eventueel doorverwezen naar andere pagina's waar je meer informatie kunt vinden.
Ook over de producten probeert men zo volledig mogelijke voorlichting te geven, want bijvoorbeeld patiƫnten met galactosemie of diabeten dienen vooraf te overleggen met hun artsen.
De producten van Disolat kunnen een uitkomst zijn voor bijvoorbeeld kinderen, die nu gewoon van een lekker ijsje in de zomer kunnen genieten of van een heerlijke fruit yoghurt.
Indien je reeds weet wat je wilt bestellen, ga je direct naar de optie 'Webshop'. Behalve de lactase producten, zijn hier ook Boulardii (een probiotisch gist) en Antocyanidinen (anti oxidant) te verkrijgen.
Op de pagina kan je ook de ervaringen van klanten lezen en als je wilt kan je ook zelf een review schrijven.

Bestelling en aflevering

Kopen gaat gemakkelijk en snel in de webwinkel. Als je alles in het winkelwagentje hebt liggen wat je wilt kopen, klik je op afrekenen. Een account aanmaken is niet nodig en alles kan in een scherm worden afgehandeld. Betaald kan worden met iDeal, Paypal en de bekende creditcards. Controleer alle gegevens en plaats de bestelling. De Producten worden in de regel de volgende dag bij je thuisbezorgd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen