Disneyland Parijs aanbiedingen

Disneyland Parijs aanbiedingen

Disneyland Parijs aanbiedingen 2014 Het begin van Disneyland Parijs
Ruim dertig kilometer ten oosten van Parijs kom je het park van Disney tegen. Na een strenge selectie werd deze plek in 1984 uitgekozen. Twintig jaar geleden veranderde de naam van Euro Disney naar de huidige naam. Het park was inmiddels vormgegeven als de Europese beeldvorming van Europa. In de loop der jaren is het park al flink wat keren behoorlijk uitgebreid.

Vindt je weg op de site
Meer over Disneyland Parijs vindt je op disneylandparis.nl. Om te beginnen kun je uit verschillende talen jouw taal kiezen. Midden op de homepagina verschijnt een video over de ''Ja dagen'' van Disney. Links op die startpagina is het direct mogelijk om een reservering te regelen. Duidelijk staat aangegeven dat kinderen onder de elf jaar gratis zijn en dat er vroegboekkorting wordt gegeven. Aanklikken hoeveel nachten en met hoeveel personen je van plan bent te komen is zo gedaan. Dat is natuurlijk nog maar het begin van wat er allemaal op de website te doen valt. Het is simpel om via de site een blik te werpen op de verschillende parken die Disney heeft. Datzelfde geldt voor het aanbod van hotels. Disneylandparis.nl is absoluut ook een goede manier om op de hoogte te blijven van het nieuws.

Wat zie je nog meer op de site?
Over entertainment, shoppen, sport, restaurants en nog veel meer kun je ook extra informatie vinden. Kom je met een jong gezin? Wil je een verwennerij in Disneyland Parijs? Of ben je met een grote groep? In al deze gevallen kun je terecht op de website zodat je niet met onbeantwoorde vragen blijft zitten. Verder kunnen liefhebbers van aanbiedingen ook lekker speuren om op zoek te gaan naar de leukste koopjes. Voor wie besloten heeft een bezoekje te brengen aan Disneyland Parijs is op de site te zien dat er werk aan de winkel is. Een bezoek moet bijvoorbeeld vanwege het vervoer goed worden voorbereid zodat daarna de pret kan beginnen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen