Digidoek kortingscode

Digidoek kortingscode

Kortingscode Digidoek Bij de online webshop van Digidoek kan je jouw favoriete foto laten afdrukken op een mooi doek. Dit wordt ook wel afdrukken op canvas genoemd. U kunt kiezen uit een frame van 2 cm of van 4 cm. Een handige prijstabel kunt u vinden op de site, met per afmeting de totaalprijs.

Het bestellen van een canvasdoek gaat in 4 stappen. Als eerste kiest u het soort doek dat uw wilt hebben. Daarna stuurt u uw foto in, vult uw gegevens in en drukt op versturen. Als u de foto niet digitaal heeft kunt u hem ook per post opsturen. Daarna kiest u uw betaalwijze, wist u dat u ook met een Pluimen bon kunt bestellen.

De levertijd bedraagt bij kleine afmetingen 5 werkdagen en bij de grotere afmetingen 10 werkdagen. Het bestelproces wordt pas gestart als uw betaling binnen is. Kent u iemand die van doeken op canvas houdt, geef hem of haar dan een cadeaubon.

De kwaliteit van het canvas is hoogstaand en bestendig tegen zonlicht. DIt komt naar voren uit testen van de Consumentenbond. De klantenservice kunt u bereiken via een contactformulier maar ook telefonisch. Bent u nog niet overtuigd van de kwaliteit en service van Digidoek, lees dan de klantenrecensies eens door. Ook geschikt voor zakelijke relatiegeschenken voor personeel of klanten.

Bij Digidoek.nl wordt de kortingscode ook wel kortingsbon genoemd. Indien wij een kortingsbon Digidoek vinden zult u hem hieronder vinden. Daarnaast laten wij ook de meest actuele aanbiedingen en acties zien.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Kortingscode Digidoek
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Kortingscode Digidoek

  Met de werkende Digidoek kortingscode krijg je 25% korting op het laten afdrukken van een foto op doek. Binnen enkele stappen kan je jouw favoriete fo..