DeWeegschaal promotiecode

DeWeegschaal promotiecode

Deweegschaal.nl promotiecode De weegschaal.nl is een webwinkel die gezondheidsproducten aanbiedt. De producten zijn heel uiteenlopend, je kunt hier bijvoorbeeld biologisch voedsel kopen maar ook haarverf op natuurlijke basis. Kortom alles wat in het teken staat van een gezonde leefstijl.

Overzichtelijkheid
De website deweegschaal.nl is best overzichtelijk ingedeeld. Als je op de website komt zie je snel wat de website uit wil stralen, een gezonde en frisse sfeer. Dan staan er boven aan verschillende categorieen waar je op kunt klikken met daarin de verschillende producten die er aangeboden worden. Er is ook een categorie waar je alles wat in de aanbieding is kunt vinden. Als je verder naar beneden scrollt zie je producten die momenteel in de aanbieding zijn, je kunt hier op klikken om ze zo meteen te bestellen. Onder aan de pagina staan nog wat nieuwtjes die te maken hebben met de webwinkel, zoals acties en de aankondiging van nieuwe producten.

Veiligheid
De website geeft een veilige indruk weer omdat je meteen ziet dat ze het thuiswinkelwaarborg keurmerk hebben. De contact gegevens zijn makkelijk te vinden en je kunt eenvoudig een email sturen met een eventuele vraag of klacht. Onder aan de website zie je dat je via Ideal of Paypal kunt betalen.

Verzending
Op de website wordt aangegeven dat de verzending van de producten gratis is als je voor meer dan 60 euro besteldt. Als je voor minder geld besteldt bedragen de verzendkosten 5,95. Je hebt 14 dagen bedenktijd om een product terug te sturen mocht het niet bevallen. Als je voor 16:00 besteldt en betaaldt hebt wordt het product diezelfde dag nog verzonden, en heb je het dus de volgende dag al in huis. Ook wordt er aangegeven dat niet alle producten op voorraad zijn dus dat het voor sommige producten iets langer duurt voor ze in huis zijn.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen