Deoosteindeonline kortingscode

Deoosteindeonline kortingscode

Deoosteindeonline kortingscode Bij Tuincentrum De Oosteinde kun je terecht voor alles wat met je tuin te maken heeft. Van zaden, tuingereedschap tot tuinmeubelen. De Oosteinde heeft, naast een webwinkel, ook filialen in Hillegom, Vijfhuizen en IJsselmuiden. Doordat De Oosteinde op grote schaal inkoopt, kunnen zij kwaliteitsproducten leveren voor een betaalbare prijs.

Alles voor je tuin
De Oosteinde heeft een ruim assortiment, dat bestaat uit tuinaccessoires, bestrijdingsmiddelen, meststoffen, vijverartikelen, tuingereedschap, bloempotten en zaden. De winkel hecht veel waarde aan service en heeft in de loop der jaren een vaste klantenkring op weten te bouwen. Daarom vind je op de website een mogelijkheid om een recensie te lezen of achter te laten. Voor advies of vragen helpen de medewerkers je graag verder. Dit kan telefonisch van maandag tot zaterdag tussen 09.00 – 17.00 uur. Of je kunt een e-mail sturen of het contactformulier, dat op de website te vinden is, invullen.

Korting en advies
Als je op de hoogte gehouden wilt worden van acties, informatie en advies, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Ben je benieuwd naar het laatste nieuws en/of interessante aanbiedingen, dan kun je onder het kopje Nieuws kijken. Hier vind je kortingsacties en tuinadvies. Wist je dat Tuincentrum De Oosteinde meerdere webshops onder haar naam heeft? Zo is er een webshop waar je terecht kunt voor al je bloemzaden en een webshop, gespecialiseerd in zaden.

Kopen bij Tuincentrum De Oosteinde
Bij Tuincentrum De Oosteinde is een bestelling plaatsen gemakkelijk. Klik op het artikel van je keuze en vul de benodigde gegevens in. Betalen kan via iDeal, overboeking, creditcard of GiroPay. Als de bestelling en betaling succesvol is verlopen, dan wordt de bestelling de volgende dag afgeleverd, mits voor 15.00 uur besteld. Bestelde producten worden met PostNL bij je thuisbezorgd. Daarnaast is het mogelijk om de bestelde producten af te halen in een van de fysieke winkels. Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling of heb je per ongeluk het verkeerde besteld? Dan kun je binnen 14 dagen de artikelen ruilen of retourneren.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen