Dentsend kortingscode

Dentsend kortingscode

Dentsend kortingscode Dentsend is een online tandartsenpraktijk, die voor alle niet medische tandproblemen een oplossing bied. Het assortiment aan hulpmiddelen is ruim en voor elk gebit geschikt. Behalve dat er goed opgeleide tandartsen werken, hebben ze ook medewerkers in een tandtechnisch laboratorium die academisch geschoold zijn en goed passende op maat gemaakte hulpmiddelen maken.

Voor de meeste mensen is het uiterlijk van hun tanden erg belangrijk, maar veel gaan liever niet naar een echte tandartspraktijk. Dentens bied deze mensen de mogelijkheid om wittere tanden en vooral gezondere tanden en tandvlees te krijgen. Omdat het om een meer virtuele tandartspraktijk gaat, kunnen problemen als al bestaand cariës en wortelkanaalbehandelingen natuurlijk niet verholpen worden. Wel bieden ze preventieve middelen om tandbederf te voorkomen en vooral om mooie witte tanden te hebben of te krijgen zonder enig teken van tandsteen en bederf. Ook voor een frisse adem zijn er tal van mogelijkheden te vinden.

De website van Dentsend werkt erg goed, is vertrouwenwekkend en behalve dat ze tal van artikelen aanbieden is er ook veel informatie te vinden. De informatie helpt en ondersteund de patiënt evenveel als de producten. Alles wordt duidelijk uitgelegd en voor elk doel is er een hulpmiddel te vinden.
De mondstukken voor tandenknarsen en wittere tanden worden op maat gemaakt. In eigen huis kan een afdruk gemaakt worden van het gebit met duidelijke en eenvoudige instructies. Ook het opsturen van de mal gaat makkelijk via de retourenvelop. Wie weleens bij de tandarts heeft gezeten om een afdruk van de tanden te maken weet hoe onaangenaam dat kan zijn. Op de makkelijke thuismanier is het een stuk aangenamer. De tips die worden gegeven helpen daar enorm bij.

Dentsemd staat ook klaar met advies en ondersteuning. De contactgegevens en de tijden dat ze bereikbaar zijn staan duidelijk op de site vermeld. Alle artikelen zijn overzichtelijk in categorieën ingedeeld. Behalve hulpmiddelen om de tanden te bleken, is het ook mogelijk om een passend mondwater, flos, elektrische tandenborstel e.d. aan te schaffen. Ook zijn er combinatie pakketten te vinden. Aan preventieve mondzorg of oplossingen is er veel te vinden. Alles is via vertrouwde betaalmiddelen te bestellen en wordt met een goede bezorgdienst onopvallend geleverd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen