Dell waardebonnen

Dell waardebonnen

Dell waardebonnen 2014 Dell heeft een rijke geschiedenis en is een pionier in de markt van computers. Door een uniek logistiek systeem in combinatie met een vooruitstrevende webshop, heeft is het merk wereldwijd marktleider in personal computers.

Logistiek vooruitstrevend
Traditioneel werden computers via de tussenhandel verkocht. De producent verkocht ze aan een groothandel, de groothandel aan de winkel, en de winkel verkocht de computers vervolgens aan de consument. Dell schakelde de tussenhandel uit. Door al vroeg in de opkomst van het internet een webshop te openen, waar computers op maat gemaakt kunnen worden, konden consumenten rechtstreeks bij Dell een computer afnemen. Doordat de tussenhandel is uitgeschakeld, hoefden er minder bedrijven aan te verdienen. De prijzen waren hierdoor veel lager dan in de winkels. De consument, maar ook bedrijven, hadden keuze uit een aantal standaard modellen, maar konden hun computer ook zelf samenstellen.

Huidig assortiment
Dell maakt onderscheid tussen zakelijke en particuliere klanten. Deze hebben beide een eigen bestelpagina, en andere producten. Voor thuisgebruik ligt de nadruk op tablets, laptops en pc's, voor de zakelijke klant zijn er ook servers verkrijgbaar. Dell houdt nog steeds vast aan de mogelijkheid tot het personaliseren van personal computers, zodat er voor elke klant een passende oplossing is.

Bestelling
Indien u een bestelling heeft geplaatst, kunt u deze online volgen. De verwachte verzenddatum en levertijd worden bekend gemaakt. Betaling via IDEAL is mogelijk.

Ondersteuning
Het bestellen van computers kan complex zijn. Daarom heeft Dell.nl een chathelpdesk gelanceerd, zodat klanten direct een antwoord op hun vraag krijgen. Ook is er een telefonische helpdesk. Beide kanalen zijn geschikt om voor de aankoop informatie te winnen, maar bieden ook technische ondersteuning.

Kortingscodes
Bij de nieuwsbrief worden soms kortingcodes meegestuurd. Schijf je dus in als je binnenkort wat bij Dell verwacht te bestellen. De kortingscodes zijn vaak variabel en bieden 5%, 10%, 15% en 25% korting op een bestelling of product.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Dell waardebon 2014
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Dell waardebon 2014

  Bekijk de Dell waardebon 2014 en krijg vijf procent korting op de Alienware desktops en laptops. Deze waardebon is geldig tot en met eind Maar 2014. O..