Dealchimp kortingscode

Dealchimp kortingscode

Dealchimp kortingscode Als je op zoek bent naar een goede deal, dan ben je bij dealchimp.nl aan het goede adres. Op deze website kun je alles kopen wat je je maar kunt inbeelden. Op alle producten krijg je korting van 50% tot 100%. Als je geluk hebt, betaal je dus enkel de verzendkosten voor je product.

Het principe van dealchimp.nl is heel simpel. Elke dag komen er nieuwe aanbiedingen op deze webwinkel. Deze deals zijn 24 uur geldig, bij elk item kun je zien hoe lang het nog geldig is. Om het jezelf makkelijker te maken, kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan krijg je elke dag een email met de kortingen waar je die dag van kan profiteren. Zo blijf je steeds op de hoogte en mis je geen enkel product.

Het bestellen op de website wijst zichzelf uit. Als je op de website komt, zie je een pagina vol met alle producten. Als je op het product van je keuze klikt, krijg je meer informatie. Nu kun je ook zien hoe lang je het product nog kan kopen, hoeveel procent je bespaart en hoeveel er al van verkocht is. Als je overtuigd bent, kun je het product bestellen. Je kunt eventueel nog een keuze maken uit verschillende kleuren of modellen en daarna word je naar de betaalpagina gebracht. Daar wordt gevraagd om je gegevens in te vullen en kun je nog eens nakijken hoeveel het totaal zal zijn.

Betalen kan met Mistercash, iDeal en PayPal. Na de betaling krijg je een bevestigingsmail en moet je alleen nog wachten tot het product in je brievenbus aankomt. Ben je niet tevreden of is je product defect? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice en het product retourneren of terugsturen ter reparatie.

Op dealchimp.nl kun je je ook registeren. Zo kun je je bij elk bezoek gewoon aanmelden en hoef je niet elke keer al je gegevens in te geven. Er wordt geleverd in België en Nederland. De website garandeert een snelle levering. Bij elk item dat je koopt, kun je zien binnen hoeveel werkdagen het geleverd zal worden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen