De Bloemist kortingscode

De Bloemist kortingscode

De Bloemist kortingscode Als je op de website debloemist.nl komt zie je meteen al de vrolijke en kleurrijke sfeer. Ondanks de vele kleuren is het niet te druk op de website en kun je makkelijk zien waar je moet zijn voor de verschillende producten. Je kunt hier bloemen en boeketten voor diverse gelegenheden kopen en ook kun je hier een leuk cadeautje aan toevoegen.

Opbouw website
Bovenaan de website zie je een reeks met verschillende categorie├źn. Hier kun je bijvoorbeeld kijken bij bloemen, champagne of fruitmanden. Je hoeft dus niet onnodig veel pagina's af te struinen om te vinden waar je naar op zoek bent. Er is ook een zoek optie waar je door middel van een aantal gegevens snel een leuk boeket kunt vinden, en die meteen op kunt sturen. In het midden van de website zie je nog een aantal nieuwtjes zoals Facebook win acties maar ook bijvoorbeeld een happy hour op zondag avond waar je met korting kunt bestellen.

Veiligheid
De website debloemist.nl ziet er betrouwbaar en veilig uit. Ze hebben bijvoorbeeld het webshop keurmerk en ook de goedkeuring van de consumentensite. Onder aan de pagina zie je de verschillende betaalmanieren. De bloemist.nl accepteert betalingen met Mastercard, Visa, Ideal, PayPal en American Express. De gegevens van de contactpersoon van debloemist.nl zijn duidelijk aangegeven op de website. Je kunt met vragen of klachten dus altijd ergens terecht.

Verzending
Er is een pagina waar je alles kunt lezen over bestellen en bezorgen. Ze geven hier aan dat het vaak mogelijk is als je voor 15:00 uur bloemen bestelt, het dezelfde dag nog bezorgd kan worden. Dit omdat ze met zoveel verschillende bloemisten samenwerken. Alle bestellingen worden bezorgd door Dynalogic. Je krijgt een code als je besteld hebt en dan kun je precies zien waar je bestelling op dat moment is. Cadeautjes kun je op werkdagen voor 17:00 uur bestellen om ze zo de volgende dag in huis te hebben. Je kunt natuurlijk ook een bestelling plaatsen voor een specifieke dag als je het van te voren al geregeld wilt hebben.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen