Dagsale actiecode

Dagsale actiecode

Dagsale actiecode Wat is Dagsale?
Op Dagsale.com vind je iedere dag een nieuwe aanbieding. Deze aanbieding start dagelijks om 12.00 uur en is vervolgens 24 uur geldig. Bij Dagsale worden lifestyle artikelen van bekende merken met flinke korting aangeboden. Het kan gaan om producten als elektronica, kleding, verzorgingsproducten, gadgets en sieraden. Om je een goed beeld te geven, kun je op de website de eerdere aanbiedingen bekijken.

Hoe werkt Dagsale.com?
Wanneer je de pagina opent, zie je direct de aanbieding in beeld. Daar is tevens te zien hoe lang de aanbieding nog geldig is. Heb je interesse in de aanbieding, dan klik je simpelweg op Bestellen. Zijn er meerdere mogelijkheden, zoals maat en kleur, dan kun je dat hier ook aangeven. Vervolgens word je naar de bestelpagina doorgeleid. Hier kun je eventueel een kortingscode invullen. In het volgende scherm kun je al je gegevens invullen. Als je al een account hebt, kun je hier inloggen. Heb je geen account, dan heb je de mogelijkheid om die hier aan te maken. Je kunt er ook voor kiezen om een eenmalige aankoop zonder account te doen. Vervolgens vul je je gegevens in: factuuradres, afleveradres, verzendmethode en betaalmethode. Je pakketje wordt standaard met PostNL verstuurd en de verzendkosten verschillen per aanbieding. Daarna kun je jouw bestelling direct betalen. Hiervoor bestaan vier mogelijkheden: iDeal, MisterCash, DIRECTebanking of PayPal. Is de betaling helemaal succesvol verlopen, dan wordt je bestelling binnen enkele werkdagen op het, door jou gewenste, adres afgeleverd. Mocht je bestelling niet aan je wensen voldoen, dan kun je het artikel retour zenden.

Nieuwsbrief en klantenservice
Wil je geen enkele aanbieding missen? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Als je meer vragen hebt, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze zijn via e-mail, telefoon of via het antwoordformulier op de website te bereiken. Dagsale is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 – 17.00 uur.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen