Countrylifestyle kortingscode

Countrylifestyle kortingscode

Countrylifestyle kortingscode Countrylifestyle.nl is de website van de winkel Country lifestyle in Putten. Deze winkel heeft een breed aanbod aan producten in de country sfeer. De producten lopen uit een van schoenen en kleding tot aan meubelstukken en zelfs compleet ingerichte slaapkamers. Je kunt op de website een gedeelte van het assortiment van de winkel bestellen maar niet alles wordt online verkocht. Wel kun je het grootste deel van het assortiment van Country lifestyle online bekijken.

Overzichtelijkheid en indeling website
De website brengt je met de kleuren en foto's zeker in de countrysfeer. Je ziet meteen hoe de winkel eruit ziet en er is zelfs een tour door de winkel mogelijk op de website. De hoofdpagina van de website is redelijk druk omdat er steeds nieuwe foto's in beeld worden gebracht. Het positieve hiervan is dat je wel in een rap tempo ziet wat de winkel allemaal te bieden heeft. Bovenaan is de website verdeeld in verschillende tabbladen, hier vind je de verschillende productgroepen. Zo kun je onder andere een kijkje nemen bij Country Dreams (slaapkamer meubilair), Hunter Store (kleding) en de Country Giftshop. Ook zijn er nog een aantal tabbladen waar je nieuwtjes kunt lezen, informatie kunt vinden of een kijkje in het gastenboek kunt nemen.

Veiligheid
De website geeft over het algemeen een veilige indruk weer. Je ziet direct hoe de winkel eruit ziet en het ziet er allemaal professioneel uit. In het tabblad contact vind je een formulier waardoor je eenvoudig contact op kunt nemen met de medewerkers van de winkel. Ook zijn ze te bereiken via social media. De overige noodzakelijke contactgegevens zoals telefoonnummer en adres zijn ook makkelijk te vinden op de website.

Betaling en verzending van de online webwinkel
Zoals eerder al genoemd, is niet alles uit de winkel online te krijgen maar wel een groot deel. Als je naar het tabblad webwinkel gaat kun je zien wat je kunt bestellen. Je kunt op de website betalen met IDeal. Mocht het nodig zijn, kun je je bestelling binnen 7 dagen retourneren.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen