Country Camp actiecode

Country Camp actiecode

Country Camp actiecode Voor een ideale kampeervakantie huurt u een tent bij Country Camp. In 2012 gaf 99% van de klanten aan tevreden te zijn over Country Camp. U kunt er compleet ingerichte tenten huren op mooie en verzorgde campings. De campings liggen in diverse landen, zoals in eigen land, maar ook in onder meer Frankrijk en Spanje. Bekijk de virtuele rondleiding om een impressie te krijgen van de beschikbare tenten en campings.
De prijzen die worden weergegeven op de site zijn per tent per nacht. Op de meeste campings is ook kinderanimatie aanwezig. Per camping kunt u de aanwezige faciliteiten bekijken. U kunt ook een reisverzekering afsluiten via de site, niet nodig als u een doorlopende reisverzekering hebt. Er zijn een aantal types tenten te huur, de meest voor 6 personen, maar ook te gebruiken voor minder personen. U kunt kosteloos een babypakket of toiletemmer aanvragen. Het linnengoed moet u zelf meenemen. Bij iedere tent worden een aantal accessoires erbij geleverd zoals onder meer een parassol en een koelkast. Luxe camperen op mooie campings doet u natuurlijk bij Country Camp. Zoekt u een camping met buitengewone ambiance bekijk dan het aanbod onder het kopje Ambiance. Zoek je een leuke baan deze zomer bekijk dan de vacatures voor servicemedewerkers. Country camp heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van tentverhuur.
Bij Country Camp wordt de kortingscode ook wel actiecode genoemd. U vult de actiecode Country camp in tijdens het bestelproces en zo krijgt u extra korting op uw vakantie. Heeft u al eerder een vakantie geboekt bij Country camp dan krijgt u een kortingscode. Vraag de actiecode aan door een mail te sturen naar Country camp. Hoe vaker u met ze op vakantie bent geweest hoe hoger de korting wordt die u krijgt. Lees er alles over op de site onder het kopje vaste klanten.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen