Corbonum kortingscode

Corbonum kortingscode

Corbonum kortingscode Met Corbonum.nl kunt u honderden euro's besparen op brandstof. Corbonum NanoBescherming is momenteel de enige Nederlandse aanbieder van de innoverende GreenPower NanoProtector-producten in Nederland.

GreenPower NanoProtector wordt eenvoudig toegevoegd aan de benzine- of dieseltank en laat voertuigen zuiniger en milieuvriendelijker rijden. Door een betere verbranding rijdt de wagen ook stiller en kan tot 20% brandstof bespaard worden. De producten zijn biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor het milieu. Ervaringen van consumenten bewijzen dat ook de motor een stuk soepeler loopt. Kortom Corbonum NanoBescherming geeft een flinke kostenbesparing op brandstof, staat voor schoner milieu en versoepelt het rijden.

Nanotechnologie breekt volledig door in de 21 ste eeuw. Met zijn revolutionaire eigenschappen zullen spectaculaire vorderingen kunnen gemaakt worden op gebied van geneeskunde, energie, monitoring en milieubehoud. Corbonum.nl richt zich op de autoindustrie en biedt onderhoudsproducten aan voor uw voertuig, boot of caravan.

Nanotechnologie wordt op twee vlakken in de schoonmaakndustrie gebruikt bijvoorbeeld voor het onderhoud van de glans op boten, caravans en voertuigen. Wie het beu is wekelijks de auto te gaan poetsen of de caravan of boot tijdens het seizoen een grondige schoonmaakbeurt te geven, kan met GreenPower Polish een vuilafstotende laag aanbrengen. Stof, moddern vogelpoep kan zich minder snel hechten en gaat met een simpele waterlans er zo vanaf. De oorspronkelijke lakgalns krijgt u meteen terug! Dit bespaart veel tijd en water!

Ook als schoonmaakproduct voor glansoppervalktes in badkamer, keuken en op ramen heeft vuil geen kans. Eénmaal de schoonmaaklijn Greenpower Nanoprotector MultiPolish en Finish aanbrengen en u bent jarenlang van andere schoonmaakmiddelen verlost. Enkel water en een doekje volstaat bij het poetsen.

Alle producten zijn via corbonum.nl online te bestellen. Dat lukt makkelijk in enkele muisklikken. De betaling verloopt gegarandeerd veilig. Er worden geen aparte verzandingskosten bijgerekend. Wat u ziet, is wat u effectief betaalt. De bestelling wordt de dag erop al op het aangeduide adres geleverd. Uiteraard is corbonum.nl ook voor al uw vragen telefonisch te bereiken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen