Cirkel kortingscode

Cirkel kortingscode

Cirkel kortingscode Cirkel Vakanties is een reisorganisatie dat zich onderscheid van veel anderen. Het bedrijf is opgericht in 1987 en sinds die tijd werkt het volgens een vast concept. Hier boek je niet simpelweg een vakantie, maar je boekt een groepsreis. Cirkel Vakanties richt zich hierbij op de doelgroepen die vaak vergeten worden: singles, eenoudergezinnen en samengestelde gezinnen.

Georganiseerde vrijheid
De groepsreizen van Cirkel zijn georganiseerde vakanties. Je gaat met een groep onbekenden op reis en tijdens die periode wordt je begeleid door een reisleider. Maar dat wil niet zeggen dat je verplicht bent om een vast programma te volgen. Er worden natuurlijk wel de nodige excursies en activiteiten georganiseerd. Het is aan jou de keuze of je daaraan meedoet of niet. Bij Cirkel draait het tijdens de vakantie om vrijheid en gezelligheid. Als je zin hebt om mee op pad te gaan, dan ben je van harte welkom. Ga je liever even je eigen gang? Ook dat is geen probleem.

Gelijkgestemden ontmoeten
Het voordeel van een groepsreis is dat je nieuwe mensen leert kennen. Bij de reizen van Cirkel zit iedereen in hetzelfde schuitje. Je gaat op vakantie met gelijkgestemden. Zo kom je als single terecht in een groep met andere alleenstaanden. En als hoofd van een eenoudergezin is het prettig om mensen te ontmoeten die er ook alleen voor staan. Doordat je samen op vakantie bent, maak je makkelijk contact.

Het aanbod van Cirkel Vakanties
Op cirkel.nl kun je zelf de vakantie samenstellen die aan je eisen voldoet. Je vindt hier zowel zomer- als wintervakanties. In de winter ga je skiën in Italië of Oostenrijk. En in de zomer bezoek je Zuid-Frankrijk of Griekenland. Je moet er alleen wel tegen kunnen dat er constant vreemden om je heen zijn. Maar als je je daar voor openstelt, maak je misschien meteen nieuwe vrienden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen