Cheaptickets actiecode

Cheaptickets actiecode

Cheaptickets actiecode Uw vliegtickets koopt u natuurlijk voordelig bij Cheaptickets. Onderdeel van Travix, naar eigen zeggen het grootste online reisbureau van Nederland. Ze zijn actief in 16 landen en er werken 450 medewerkers. Naast de bekende losse vliegtickets kunt u er ook een hotel boeken of een auto huren. Wilt u verder nergens naar omkijken dan kunt u ook complete vakantie arrangementen boeken. Ook voor de zakelijke reiziger onder ons is deze website te gebruiken. De prijzen van vliegtickets kunnen dagelijks fluctueren, blijf de website bezoeken voor de beste deals. Meldt je ook aan voor de nieuwsbrief en maak elke week kans op een gratis strandlaken. Wat u bestemming ook is, dichtbij of ver weg, een vliegticket boeken doe je bij Cheaptickets.
U kunt alle vliegtickets direct vergelijken op prijs en kwaliteit. Voer op de homepagina uw bestemming aan en laat Cheaptickets de rest doen. U kunt op diverse manieren betalen en 5 min na uw boeking ontvangt u uw tickets per e-mail. Deze aanbieder van vliegtickets is zeer betrouwbaar, voor het extra veilige gevoel ook aangesloten bij ANVR & SGR. Betalen kan via diverse manieren waaronder met ideal en paypal.

De klantenservice van Travix is te bereiken per telefoon of e-mail. Het goedkoopst is om contact op te nemen via de mail. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem maar heeft geen bezoekadres. Als u vragen heeft over een vlucht of luchtvaartmaatschappij zal de klantenservice u zeker kunnen helpen. Heeft u al een vliegticket geboekt dan kunt u deze bekijken onder mijn boeking. U kunt hier ook online inchecken bij sommige vliegtuigmaatschappijen. Zoek niet langer verder maar vergelijk alle aanbieders handig op een website.
Bij Cheaptickets wordt een kortingscode ook wel actiecode genoemd. U kunt de actiecode Cheaptickets invullen onder het kopje Reizigers (klik hier als u een actiecode heeft). Soms vinden wij een Cheaptickets actiecode die wij direct op onze site plaatsen. U krijgt dan korting op uw vliegtickets. Regelmatig zijn er spelletjes en prijsvragen op Cheaptickets.nl waar u leuke prijzen kunt winnen. Natuurlijk is Cheaptickets ook te volgend op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Kijkt u even hieronder of er een leuke korting voor u in petto is. Heeft u zelf een korting gevonden laat het ons dan weten en wij helpen daar weer andere mensen mee.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen