Cheap parking kortingscode

Cheap parking kortingscode

Cheap parking kortingscode Het is weer vakantietijd en veel mensen trekken er een weekje op uit. Schiphol ligt natuurlijk niet bij iedereen om de hoek. Soms ben je dan genoodzaakt om met de auto te reizen. Als je 's nachts gaat vliegen kun je niet met het openbaar vervoer. Toch zitten er ook kosten aan als je met de auto gaat. Naast de benzine kost ook het parkeren op schiphol geld. Gelukkig bestaat er nog altijd cheap parking.

Cheap-parking.nl
Cheap parking is een website die jou laat parkeren bij schiphol voor een laag tarief. Je kunt hier 's nachts en overdag parkeren. Dit kan alle dagen in de week. Deze parkeerplek is dus eigenlijk altijd open. Cheap-parking is gevestigd bij schiphol. Je bent slechts 10 minuten aan het reizen vanaf schiphol om hier te kunnen parkeren.

Daarnaast word je vanaf deze parkeerplaats opgehaald met een shuttlebus zodat je niet naar schiphol hoeft te lopen, of afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Het parkeerterrein van cheap parking is uiteraard zeer beveiligd zodat er niks kan gebeuren met jouw auto. Je houdt je autosleutel lekker bij je, want deze hoef je niet af te geven bij cheap parking.

Je kan een halfuur voordat je aan zal komen bellen naar cheap parking om te melden dat je eraan komt. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat jij vervoerd zal worden met de shuttlebus naar schiphol.

Er zijn vaste prijzen als je een aantal dagen gaat parkeren bij cheap parking. Zo betaal je bijvoorbeeld 25 euro voor 1 tot 2 dagen. Hoe langer je gaat parkeren, hoe hoger de korting. Je zult namelijk maar 4 euro per dag betalen als je langer dan 7 dagen gaat parkeren bij cheap parking.

Daarbij kun je ervoor kiezen dat jouw auto er helemaal in orde uitziet. Cheap parking heeft namelijk ook een goede service om jouw auto schoon te krijgen. Je auto kan bijvoorbeeld gewassen en gepoetst worden. Ook kan je auto volledig worden schoongemaakt van de binnenkant. Jij bent heerlijk op vakantie en komt terug bij een perfect schone auto. Deze kosten zitten niet inbegrepen bij de parkeerprijs.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen