Cars store kortingscode

Cars store kortingscode

Cars store kortingscode Carsstore.nl is een online winkel die in het teken staat van kleding van het bekende jeansmerk Cars. Cars produceert al dertig jaar kwalitatieve kleding voor een scherpe prijs.

Carsstore heeft een uitgebreide collectie, je vindt er de originele Cars klassiekers en de actuele trendy jeans collecties. Bij Carsstore.nl hebben ze naast een vrouwencollectie en mannencollectie, ook collecties voor kinderen, hier wordt een onderscheid gemaakt tussen de allerkleinsten en de grotere kinderen.

Het aanbod in jeans voor volwassenen begint bij Carsstore.nl met taillemaat 26 en loopt door tot taillemaat 46. De lengtematen van de jeans lopen tot maat 38. De maten van jeans voor kleine kinderen beginnen bij maat 86 en voor oudere kinderen bij maat 116. Uiteraard zijn er naast de jeans van Cars ook trendy tops en accessoires van dit merk te verkrijgen op de website, waardoor je bij Carsstore.nl een complete outfit kan bestellen. Daarnaast zijn er bij Carsstore.nl ook kadobonnen verkrijgbaar vanaf € 2,50.

Wanneer je een bestelling bij Carsstore wil plaatsten kun je eenvoudig op meerdere manieren betalen, zo is er de mogelijkheid om met creditcard en via ideal te betalen of door middel van het gebruiksvriendelijke kassasysteem achteraf te betalen. Wanneer de betaling is goedgekeurd heb je binnen twee werkdagen je Carsstore.nl bestelling in huis.
Mocht de bestelling van Carsstore.nl niet aan je verwachting voldoen kun je deze ruilen en retourneren. Je kunt tot 14 dagen na aflevering de bestelling retourneren, door eerst Carsstore.nl via mail op de hoogte te stellen dat je een artikel wil ruilen. Daarna vul je de retourbon in, die op de website te vinden is. Bij retournatie is de klant verantwoordelijk voor de gemaakte verzendkosten.

Naast de online variant van Carsstore bestaan er ook twee fysieke winkels. Deze bevinden zich in de steden Leeuwarden en Groningen. Vanuit deze fysieke winkels wordt de bestelling die je bij Carsstore.nl plaatst geleverd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen