Carnavalskostuumwinkel kortingscode

Carnavalskostuumwinkel kortingscode

Carnavalskostuumwinkel kortingscode
Of het nu tijd is voor Carnaval, Halloween of een gekostumeerd bedrijfsfeest: bij carnavalskostuumwinkel.nl vind je in het zeer uitgebreide assortiment altijd de outfit die het beste bij jou of het thema van het feest past.

Handige categorieën
Carnavalskostuumwinkel.nl biedt op de homepage alle kleding in overzichtelijk gegroepeerd per thema aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar kostuums met het thema beroepen, Hawaii of seventies/disco, dan kun je dat door te scrollen snel vinden. Ook via het menu aan de bovenzijde van de website kun je snel vinden wat je zoekt. Ben je op zoek naar iets specifieks, maar je weet niet precies in welk thema het valt? Dan kun je de zoekmachine bovenaan de pagina raadplegen. Maar je mag ook altijd bellen met de klantenservice.

Accessoires
Wat is een piraat zonder zijn zwaard? En een cowboy zonder pistolen? Helemaal niets natuurlijk. Daarom biedt carnavalskostuumwinkel.nl ook een ruim assortiment aan accessoires aan, waarmee je je outfit helemaal compleet kan maken. Denk hierbij aan speelgoedwapens, maar ook hoeden en natuurlijk maskers, make-up, valse wimpers en pruiken (maar liefst 800 voor kinderen en volwassenen). De webshop heeft zelfs een breed assortiment aan schoenen en bijbehorende accessoires, zodat je outfit helemaal perfect zal zijn.

Betaalbare kwaliteit
Carnavalskostuumwinkel.nl biedt kwaliteitskleding en accessoires voor kinderen en volwassenen. Via een handige maattabel kun je aangeven welke maat je thuis gestuurd wilt krijgen. Bij bestellingen onder de € 200,- betaal je standaard € 3,75 verzendkosten (onder rembours is € 6,75 extra). Je kunt je bestelling betalen via iDeal, Creditcard, onder rembours, met de Kadobon Online, per factuur achteraf, eenmalige incasso en cash (bij afhalen of per post).

Snel in huis
Als je kostuum en de bijbehorende accessoires op voorraad zijn, dan kun je er bijna wel op rekenen dat je het de volgende werkdag in huis hebt (binnen Nederland). Vooral wanneer je vooral betaalt via credit card of iDeal heb je de kleding snel in huis. De webshop is zeer helder in zijn leveringsvoorwaarden waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Ook over retourneren wordt niet moeilijk gedaan. Via de webshop kun je heel eenvoudig alles lezen over het retourneren van pakketten.

Feestje? Carnavalskostuumwinkel.nl heeft je favoriete kostuum zeker in huis.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen