Carl Denig kortingscode

Carl Denig kortingscode

Carl Denig kortingscode De webwinkel van Carl Denig is gespecialiseerd in kampeer- en andere outdoorartikelen. Zo vind je hier niet alleen tenten, slaapzakken en luchtbedden, maar ook wandelschoenen, rugzakken en kompassen. De webshop heeft daarnaast een groot assortiment aan heren-, dames-, en kinderkleding, waaronder jassen, broeken en vesten. Men heeft tevens een wintersportafdeling, waar je onder andere ski’s, snowboards en diverse accessoires kunt vinden. Naast het eigen merk verkoopt carldenig.nl ook artikelen van merken als Bergans, Mammut, The North Face en Eureka.

Geschiedenis
In 1912 begon Carl Denig met het produceren van tenten in zijn atelier op het Rokin in Amsterdam. Hij kwam op dit idee toen hij na het afronden van zijn opleiding tot kleermaker met twee vrienden ging kamperen op het Isle of Wight in een zelfgemaakte tent. Omdat zij per ongeluk op een militair terrein kampeerden, werden zij aangezien voor spionnen. Het kwam daarbij tot een rechtszaak, maar de drie vrienden werden al snel vrijgelaten. Terug in Nederland was er veel belangstelling voor het verhaal. Carl Denig richtte in datzelfde jaar de Nederlandse Toeristen Kampeer Club (NKTC) op en introduceerde zo het kamperen in Nederland. Inmiddels bestaat het bedrijf meer dan honderd jaar en openden zij in 2009 de webshop. De webshop verkoopt een deel van het totale assortiment van de twee fysieke winkels van Carl Denig in Amsterdam en Nieuwegein.

Service
Op de website vind je verschillende tips voor het aanschaffen van artikelen als rugzakken en slaapmatten. Ook vind je hier informatie over het onderhouden van schoenen en tenten evenals wasinstructies. Voor reparaties van tenten, slaapzakken en kleding heeft Carl Denig bovendien een eigen atelier. Daarnaast kent de webwinkel een spaarsysteem, waar je als klant drie procent van je aankopen mee spaart. Dit bedrag wordt een keer per jaar uitbetaald als waardecheque, waarmee je korting krijgt in de webshop en de fysieke winkels.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen