Carazur kortingscode

Carazur kortingscode

Carazur kortingscode Camping luxe en luxe campings

Camperen, maar dan op een luxe manier. Met Carazur uit het Limburgse Venlo, kan je heerlijk genieten van een kampeervakantie op een vier of vijf sterren camping met de luxe van thuis. De Côte d'Azur, Languedoc- Roussillon en Les Landes. In deze drie prachtige gebieden in het zuiden van Frankrijk heeft Carazur luxe campings voor je uitgezocht. De stacaravans lijken meer op zomerhuisjes en zijn volledig ingericht voor maximaal 6 personen. De luxe bungalow tenten zijn bevatten 3 tot 4 slaapcabines met echte bedden en matrassen. Carazur heeft op alle campings eigen medewerkers die je ontvangen bij aankomst en waarbij je terecht kan ingeval van problemen of vragen.
Carazur is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

In het reisbureau

De website van Carazur is eenvoudig en duidelijk. Rechts op je scherm tref je een klein menu aan, waarachter je gedetailleerdere informatie kan vinden over de tenten en stacaravans. Ook de vier campings in het zonnige zuiden van Frankrijk staan in het kort beschreven. Als je een uitgebreidere beschrijving wilt, kan je de brochure in PDF-formaat downloaden en wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen, dan kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Carazur.
Op de site kan je al de prijzen van 2014 vinden en in de prijsoverzichten staan de aanbiedingen duidelijk aangegeven.

Reserveringen

Het boeken van een zonnige vakantie bij Carazur kan telefonisch of online. Online vul je het boekingsformulier in met de gegevens van het reisgezelschap, de gewenste camping met aankomst en vertrek datums, verzekeringen die je wilt afsluiten en eventuele opmerkingen. Je verstuurt het formulier, waarna Carazur contact met je op neemt om te bevestigen of de accommodatie op de gewenste datum beschikbaar is of niet. De aanbetaling bedraagt 30 procent van de totale huursom, vermeerderd met reserveringskosten en eventuele verzekeringspremies. De restantbetaling dient 8 weken voor aankomst voldaan te zijn. Boekingen geschieden op naam en zijn niet overdraagbaar.
De reisbescheiden worden 3 weken van te voren toegestuurd. Zoals reeds eerder vermeld: Carazur heeft op alle campings eigen medewerkers die je bij aankomst verwelkomen. Fijne vakantie!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen