Canvasdeal actiecode

Canvasdeal actiecode

Canvasdeal actiecode Na een vakantie, familieweekend of een leuk feestje is het natuurlijk leuk dat je hier foto's aan hebt overgehouden. Tegenwoordig zijn erg veel foto's digitaal. Je zet ze gemakkelijk en snel op je computer of laptop en kunt ze vervolgens op het internet zetten. Toch vinden mensen het vaak leuker om foto's niet alleen op de computer te hebben. Je wilt graag foto's voor aan de muur of in mooie fotolijstjes, en niet steeds op de computer kijken.

Canvasdeal
Canvasdeal is een website die ervoor zorgt dat jouw foto er op zijn best uit zal zien. Je kunt een foto gemakkelijk en snel op een mooi doek laten maken. Je krijgt een soort lijstje met een mooie foto. De grootte kun je zelf kiezen, maar hou er rekening mee dat hoe groter je de foto zal maken, hoe onscherper hij ook zal worden. Maak dus geen gigantische foto's.

Op de website kun je een foto uploaden. Hierna kun je meteen zien hoe dit eruit zal gaan zien. Je ziet dus meteen wat je zal krijgen, en dat is fijn. Je kunt op de website eventueel nog je foto bewerken als dit nodig is. Wil je je foto toch iets lichter? Dan kun je dit gemakkelijk nog even bewerken.

Service
Na het kiezen van jouw gewenste foto kun je klikken op bestellen. Je plaatst jouw bestelling en vult een aantal gegevens in. Je kunt je betaalwijze kiezen. Hierbij kun je kiezen uit iDeal/vooruit betalen, een eenmalige machtiging, Creditcard of met een VVV-bon. Hierdoor is er altijd een manier om te betalen hoe jij het wil.

De verzending van jouw canvasdeal is gratis en de levertijd is erg snel. Bovendien is het erg leuk om een cadeaubon te kopen. Op deze manier kan je iemand anders blij maken om een mooie canvasdeal te bestellen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen