By the grape kortingscode

By the grape kortingscode

By the grape kortingscode By the Grape is een online wijnwinkel gespecialiseerd in duurzame wijnen. Zij verkopen alleen wijnen van kleine, onafhankelijke wijnboeren. Het gaat hierbij vooral om fairtradewijnen en biologische wijnen. In het assortiment vind je onder andere witte wijn, rode wijn, port en rosé. De wijnen zijn afkomstig uit verschillende landen, zoals Frankrijk, Spanje, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Voor de liefhebber is het tevens mogelijk om zelf een wijnpakket samen te stellen bestaande uit verschillende soorten wijnen.

Accessoires
Behalve wijnen verkoopt By the Grape ook diverse accessoires, zoals kurkentrekkers, wijnglazen, wijnrekken en wijnkoelers. In het assortiment vind je tevens boeken, tijdschriften en dvd’s over wijn. Daarnaast kun je bij By the Grape ook terecht voor een persoonlijk wijnadvies per telefoon. Om de wijnboeren te ondersteunen kent men een minimale afname van zes flessen wijn per bestelling.

Geschiedenis
By the Grape is opgericht door wijnkenner Derrick Neleman. Hij begon met een online wijnwinkel na het maken van een documentaire over biologische wijnmakers. Bij zijn webwinkel By the Grape staat merkbeleving centraal. Zo wil hij klanten graag laten zien waar een wijn vandaan komt, hoe die wijn gemaakt wordt en waarom deze zo bijzonder is. Daarom vind je op de website ook een weblog, waarop wordt ingegaan op de verhalen achter een wijn. Ook zijn er columns en recepten te vinden. Bij By the Grape gaat het verder niet om lage prijzen en aanbiedingen, maar om service en een persoonlijke benadering.

Wineries
Naast de webshop heeft By the Grape ook drie fysieke winkels, ofwel wineries. In deze winkels kun je niet alleen wijn kopen, maar ook wijn proeven en advies vragen over de verschillende producten. Bovendien worden er regelmatig masterclasses en wijnproeverijen georganiseerd in samenwerking met wijnmakers. Wanneer je online een bestelling hebt geplaatst, is het ook mogelijk om deze af te halen in één van deze winkels.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen