Buroenzo kortingscode

Buroenzo kortingscode

Buroenzo kortingscode Bij Buro en Zo vind je een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte kantoormeubelen. Start je een zaak of denk je aan uitbreiding en ben je op zoek naar een stijlvolle inrichting? Dan ben je bij Buro en Zo aan het goede adres. Je kunt er zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen aanschaffen.

Neem een kijkje op buroenzo.nl en zoek je weg in het grote aanbod. Dit is onderverdeeld in handige categorie├źn zodat je meteen vindt wat je zoekt. Je kunt er niet alleen terecht voor zitmeubilair en bureaus. Ook brandkasten, papiervernietigers, scheidingswanden en presentatieborden zijn te verkrijgen. Ook gebruikte onderdelen van meubilair zijn hier te vinden. Dit kan handig zijn bij het herstellen of vernieuwen van de kantoren.

Wil je liever het gehele aanbod bekijken of de producten bezichtigen, dan ben je steeds welkom in de winkel die zich in Enschede bevindt. De showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor advies bij het samenstellen van de inrichting van een volledig kantoor kun je natuurlijk ook altijd even langskomen. In de showroom zijn eveneens kleurstalen te verkrijgen, zo maak je achteraf rustig een keuze na het bekijken in de ruimte waar de meubelen komen te staan.

Op buroenzo.nl vind je bij elk meubelstuk een uitgebreide beschrijving. De afmetingen worden duidelijk weergegeven en de kleuren staan bij elk stuk aangegeven. Daarnaast worden de verschillende mogelijkheden, toepassingen en de afwerking uitgelegd. Bij deze beschrijving zijn duidelijke foto's aanwezig van dichtbij en veraf. Zo sta je bij de levering niet voor verrassingen en weet je perfect hoe het meubel eruit zal zien. Bij heel wat producten wordt ook een suggestie van bijpassende producten gegeven.

Na het vinden van de perfecte meubelen en accessoires, kun je een offerte laten opmaken of de producten meteen bestellen. Na bestelling wordt contact met je opgenomen omtrent de manier van levering en betaling. Je kunt ervoor kiezen om de aangekochte goederen te laten leveren of zelf op te halen. De betaling gebeurt met pinpas in de winkel of bij de chauffeur. Het geld overmaken is ook een optie, hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen