Buitenspeelgoed kortingscode

Buitenspeelgoed kortingscode

Buitenspeelgoed kortingscode Buitenspeelgoed.com is een online webwinkel met een ruim assortiment buitenspeelgoed en is sinds 2009 op internet. Prijsvoordeel, een goeie klantenservice en een continue aanvulling van het gamma zijn de belangrijkste doelstellingen van dit bedrijf.
Zo tracht men ten volle te voldoen aan de verwachtingen van de kopers.

Aanbod
Om te navigeren op de website, is de winkel onderverdeeld in verschillende categorieën: glijbanen, zandbakken, trampolines, kindervoertuigen...Binnen elke categorie zijn er verschillende items waar je kan op doorklikken.
Met een ingebouwde zoekfunctie, kan je een bepaald artikel snel terugvinden. Bij elk artikel krijg je een waarheidsgetrouwe foto, de eenheidsprijs, duidelijke informatie en productspecificaties.
De prijs is zonder de verzendingskosten die trouwens vervallen indien je rechtstreeks ophaalt in het magazijn te Huizen.

Goedkopere prijze.
Doorgaans is online winkelen goedkoper doordat er niet geïnvesteerd wordt in mooie en dure winkelpanden. Buitenspeelgoed.com werkt vanuit een eigen magazijn zodat de prijzen aanzienlijk lager liggen dan in een doorsnee speelgoedwinkel.

Klantenservice
Voor elke vraag is buitenspeelgoed.com telefonisch bereikbaar tijdens de reguliere werkuren. Met vragen over een specifiek product kan je de button 'vraag over product' aanklikken die bij de omschrijving van elk product staat. Ook via mail worden jouw vragen binnen de 24 uur beantwoord.

Meerwaarde
Wat is de meerwaarde van bestellen bij buitenspeelgoed.com? Het assortiment bevat grotendeels A-merken en B-merken. De levering gaat bijna altijd binnen de 24u doordat er een grote eigen voorraad is. Snel advies via mail of telefoon. De goederen wrden geleverd op het door jou opgegeven adre met de GLS pakketdiensten.

Bestellen
Online bestellen is niet moeilijk. Via een virtueel winkelmandje kun je producten meenemen en afrekenen via een veilige betaalmethode.Met het track & trace-systeem kan je je pakket op elk moment opvolgen. Het is mogelijk om de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Gegevens over de retourprocedure lees je op de website.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen